Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Az internetről tudta meg Gina Lollobrigida, hogy házas - Ezt most maga Ferenc pápa érvénytelenítette

Lollobrigida szerint házasságuk szélhámosság volt. A nála 34 évvel fiatalabb férfi egy csalással megszerzett dokumentummal, a távollétében kötött vele házasságot.
Érvénytelenítette Gina Lollobrigida olasz színésznő Javier Rigau y Rafols katalán vállalkozóval kötött házasságát a vatikáni Sacra Rota Romana, az Apostoli Szentszék legfelsőbb bírósága.

"Végre ismét független nő vagyok" - nyilatkozta a 91 éves díva a Corriere della Sera milánói napilapnak.
    
A házasságot érvénytelenítő dokumentumot maga Ferenc pápa írta alá. A Sacra Rota Romana döntése ellen Javier Rigau y Rafols nem élhet panasszal.
    
Lollobrigida szerint házasságuk szélhámosság volt. Rigaut a színésznő azzal vádolja, hogy 2010-ben Barcelonában olyan meghatalmazással kötött vele házasságot, amelyre csalással szerezte meg Lollobrigida aláírását. A dokumentumot felhasználva a 34 évvel fiatalabb spanyol férfi 2010. november 29-én egy barcelonai templomban jegyese távollétében, de nyolc tanú jelenlétében feleségül vette az egykori filmcsillagot. A házasságot viszont csak 2013 közepén anyakönyvezték.
    
Lollobrigida azt állítja, hogy csak az internetről értesült az esküvőről, amelyen egy bizonyos Teresa játszotta el a menyasszony szerepét.
    
Rigaut egy 2017-es bírósági döntés felmentette a házasságszédelgés vádja alól.
    
A hazájában Lollóként ismert színésznő az ötvenes-hatvanas évek mozijának egyik olasz sztárszínésznője volt. 1971-ben vált el addigi, Jugoszláviából származó orvos férjétől, Milko Skofictól, akivel 22 évig éltek házasságban, és 1957-ben egy fiuk született.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Amerika hőse vagy indiánok mészárosa? Még egy titkot tartogat az utókornak Custer tábornok

Amerika hőse vagy indiánok mészárosa? Még egy titkot tartogat az utókornak Custer tábornok
George Custer az amerikai történelem legvitatottabb, rejtélyes egyénisége, aki még ma is tartogat titkokat. Tovább olvasom