Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Balázs Pali tűzbe menne a rajongóiért

Szimpatizánsai kedvéért még olyat is megtesz, ami más előadók számára bele sem férne.
Sokan csak hangoztatják, hogy számukra a közönség a legfontosabb, de amikor áldozni kell rájuk, akkor alább hagy a lelkesedés. Nem úgy a romantikus dalok hazai nagyköveténél! Mivel Pali pontosan tudja, hogy közönségének fontos az, hogy kedvencüket bármikor hazavihessék, ezért hajlandó a tendenciákkal is szembe menni.

Manapság ugyanis ma már egyáltalán nem divat lemezt, s úgy egyáltalán CD-t sem kiadni. A legtöbb előadó a közösségi oldalakra készít új dalokat, Balázs Pali viszont szinte egyedülálló módon ismét komplett, 12 dalos albumot jelentetett meg, sorrendben a 16.-t, amiről a szakma is egyöntetűen azt mondja: ez lett élete lemeze!

Egy előadó életében mindig vannak mérföldkövek, egy 22 éves pályafutás során pedig értelemszerűen több is akad. Mégis, Balázs Pali zenei karrierjében most jött el az egyik legfontosabb pillanat: március 8-án olyan nagylemezzel rukkol elő, amiről már most tudja, ez élete albuma.

"Mivel a közönségemnek mindig is fontos volt, hogy kézben is fogható legyen a művészetem, ezért nem is volt számomra kérdés, hogy fizikai formában is kiadom az új lemezt.
 

Engem még mindig szeret hazavinni a közönségem a koncertek után, szeret nézegetni, megfogdosni, simogatni, kitenni a legkedvesebb vitrinjébe, ahol folyamatosan láthat és bármikor meg is hallgathatja a megjelent CD lemezeken szereplő dalaimat.

Úgy érzem, ezen az új albumon tudtam, lelkileg és művészileg a legjobban kiteljesedni. Benne van a szívem, lelkem a szenvedélyem a környezetemet ért minden hatása a szövegekben a dallamokban. Bátran kijelenthetem, hogy életem eddigi legszínvonalasabb albumát nyújthatom át 2018-ban a közönségemnek."

A 12 új szerzeményt felvonultató CD "Lángra gyújtottad a szívemet" címmel március 8-án, a Nemzetközi nőnapon jelent meg.

"Régi hagyományt követve a hölgyek ünnepén lát napvilágot a lemez. Ami közös ezekben a szerzeményekben, hogy minden dal pozitív, még a lírai szerzeményeket is az életöröm hatja át. Úgy érzem, ezzel a 12 új, ropogós romantikus dallal egyfajta mentőövet is dobok azoknak, akik most épp lent vannak, hiszen ha velem tartanak, garantált a motiváció és az élet-szeretet."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szívrohama előtt adott interjút a Piramis énekese a Sláger TV-nek

Szívrohama előtt adott interjút a Piramis énekese a Sláger TV-nek
Az egészséges izgalom mindig bennem van - mondta Nyemcsók János. Tovább olvasom