Délmagyar logó

2019. 07. 24. szerda - Kinga, Kincső 19°C | 28°C Még több cikk.

Beperelte a szüleit, mert tőlük örökölte a csúnyaságát

A kaliforniai Annabelle meg van róla győződve, hogy kinézete miatt romlott meg minden házassága és mentálisan sem egészséges. 2 millió dolláros kártérítést követel - és más, meghökkentő dolgot is felvetett.

A 44 éves Annabelle Jefferson pert indított szülei ellen, akiktől a csúnyaságát örökölte. Állítja, kinézete miatt romlott meg minden házassága és mentálisan sem egészséges: depressziós lett és más pszichológiai zavarokban szenvedett. Ezért 2 millió dolláros kártérítést követel 82 éves apjától, Roberttől, és 76 éves anyjától, Rubytól - a Szeretlek Magyarország közöl róluk képet, és egyáltalán nem tűnnek olyan csúnyának. A nő 2 millió dolláros kártérítést követel. 

Úgy gondolja, mivel mindkét szülője nagyon csúnya, nem lett volna szabad megengedni nekik, hogy reprodukálják magukat. Annabelle odáig elment, hogy egyenesen kormányprogram kellene a ronda emberek sterilizálására, és egyesületet akar létrehozni azoknak, akik csúnyák, mint ő, és szeretnék ezért perelni szintén csúnya szüleiket. 
 

Amikor az első válóperem zajlott, volt férjem azt mondta a bírónak, hogy minden reggel, amikor meglátta az arcomat, hányingere lett, és gyakran ki is kellett rohannia a mosdóba. Az utolsó férjem gyakorlatilag vak volt, de egy sikeres szemműtét után visszanyerte látása 40 százalékát. A következő héten elvált tőlem

- panaszolta a nő. 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az oroszok nem viccelnek: csigafutamot rendeztek Minszk mellett - fotók a gyorsasági versenyről

Az oroszok nem viccelnek: csigafutamot rendeztek Minszk mellett - fotók a gyorsasági versenyről
Mi már ott megakadtunk, hogy ez itt "a csigák gyorsasági versenye". Tovább olvasom