Délmagyar logó

2019. 04. 23. kedd - Béla Még több cikk.

Berki Krisztián parkolópályára került

Berki Krisztián egyelőre műsor nélkül tengeti mindennapjait, ugyanakkor a TV2 fizet neki, szerződtetése egyelőre ráfizetés a csatornának.

Berki Krisztián egyelőre műsor nélkül tengeti mindennapjait, és bár ősszel újra a Fem3Ca­fén szerepel, szerződtetése egyelőre ráfizetés a csatornának, az őszi műsorstruktúrában mégsincs helye.

„A TV2 szerződései üzleti titkot képeznek, így erről konkrét információt nem áll módunkban nyilvánosságra hozni. Általánosságban ugyanakkor elmondható, szó sincs arról, hogy a TV2-nél ő, vagy bárki más tiltólistán lenne. Folyamatosan keresünk új formátumokat, műsorokat, ha lesz olyan, ami Berki Krisztián vagy Hódi Pamela profiljába illik, akkor számítunk rájuk" – tudta meg a Bors a TV2-től.

– Számokban elég jó vagyok, ismerem a Gergely-naptárat, így tudom, mettől meddig tart a szerződésem – szögezte le az elején a műsorvezető. – Az, hogy szüksége van-e a TV2-nek a megformált karakteremre, beilleszthető vagyok-e a műsorrendjébe, arculatába, azt a menedzsment hivatott eldönteni. Többek szerint egy kreatív stílussal megáldott, karakteres ízlésformáló vagyok. Egy hatalmas marketingbomba, üstökös a magyar médiapiac egén.
 

Borsonline.hu

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Damu először ünnepelhetett szabadon a nejével

Két éve nős, de ez az első igazi házassági évfordulója Damu Rolandnak. A színész szerény körülmények… Tovább olvasom