Délmagyar logó

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Bochkor élő adásban alázta meg kolléganőjét

Még azt sem felejtették el az emberek, amikor Bochkor Gábor néhány hónapja a kövér nőket szólta meg, a Music FM Önindítójának csütörtöki adásában újra a nőkön köszörülte a nyelvét. A műsorvezető ezúttal élő adásban alázta meg kolléganőjét, Bella Gabriellát, aki nem is fejezte be a reggeli Önindítót.
Bella, Bochkor és István Dani a Kaszi népcsoportról értekezett, akiknél a nők hordják a nadrágot, s elnyomják a férfiakat. A két férfi rádiós egyből kijelentette, hogy negatív véleménnyel vannak a karakán nőkről, mivel nem tartják őket elég nőiesnek, s ekkor sokadjára férfiként aposztrofálták Bellát, aki az elején viccesen kérte ki magának a megjegyzést, sokadjára már ingerülten reagált, s egy adott pillanatban elhagyta a stúdiót - írja a 24.hu.

“Van az a határ, ami fölött nem tűröm el, hogy a nőiességemben megbántsatok. És ne vegyétek ezt zokon, nem a reggeli műsort akarom megfúrni, de nekem elegem van ebből, én ezt nem akarom már tovább csinálni. Nem tűröm el, hogy férfinak nevezzetek a továbbiakban. Elegem van. Minden második, vagy minden nap le vagyok férfizva, és ezt nem vagyok hajlandó elviselni tovább, elég volt. Minden nap nem lehet ezt viccként felfogni. Többször jeleztem már, hogy nem szeretném ezt folytatni"
– mondta az adásban Bella Gabriella.

Egyébként sem Bochkor, sem István nem ismerte el, hogy bántó lett volna a megjegyzésük, sőt, felhívták Bella figyelmét, hogy sokkal lazábban kellene kezelnie az ilyen megjegyzéseket, valamint hogy ezt nem a hallgatóság előtt kellett volna jeleznie.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pedro Almodóvart katasztrófafilm forgatására inspirálja Donald Trump megválasztása

Pedro Almodóvart katasztrófafilm forgatására inspirálja Donald Trump megválasztása
A világhírű spanyol rendező a New York-i Modern Művészetek Múzeumában (MoMA) róla nyílt… Tovább olvasom