Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 0°C Még több cikk.

Csak színház és más semmi - a történet folytatódik

A sorozat 3. szériája március 3-tól heti rendszerességgel, szombat esténként lesz látható a Duna Televízión.
Az MTVA és a Megafilm Service közös produkciója a Csak színház és más semmi című hat epizódból álló sorozat harmadik szériája 2018. március 3-tól heti rendszerességgel, szombat esténként 19:30-tól lesz látható a Duna Televízión.
 

A történet folytatódik, megszületik Alinda (Schell Judit) és Barna (Csányi Sándor) közös gyermeke. Nem kevés fejtörést okoz a párnak, hogyan egyeztessék össze a szülői teendőket a színházi élettel. Dénes (Szervét Tibor) és Petra (Szávai Viktória) között tovább bonyolódnak a szálak, mert felbukkan egy titokzatos koreográfus, akivel Dénes mintha túlságosan is szoros viszonyba kerülne. Petra viszont Miklóshoz (Mészáros Béla) kerül egyre közelebb, miközben Dénes gyanakszik, hogy Miklósnak titkos tervei vannak a színházat illetően. Pápai Timi (Dobó Kata) a színház új primadonnája pedig egy szerelmi csalódás után próbál talpra állni, és minden eszközt megragad, hogy a sajtó előtt jó képet fessen magáról.

A sorozat harmadik évadában ismét kiegészül a csapat. Többek között a nézők találkozhatnak majd Kamarás Ivánnal, Bánsági Ildikóval, Szabó Erikával, Mohai Tamással és Osváth Judittal. A produkció vezető írója változatlanul Divinyi Réka, forgatókönyvírója Goda Krisztina, operatőre Babos Tamás volt. A sorozatot Miklauzic Bence és Orosz Dénes rendezte.
 

A főszerepben Csányi Sándort, Schell Juditot, Szervét Tibort, Szávai Viktóriát, Dobó Katát, Mészáros Bélát, Kamarás Ivánt, Mohai Tamást, Szabó Erikát és Osváth Juditot, további szerepekben - a teljesség igénye nélkül - Urbanovics Krisztinát, Sipos Verát, Fesztbaum Bélát, Hábermann Líviát, Bánsági Ildikót, Udvarias Annát, Tóth Esztert és Tamási Zoltánt láthatják.

Alkotók:

Kálomista Gábor - producer
Helmeczy Dorottya - line producer
Divinyi Réka - vezető író
Goda Krisztina - kreatív producer, forgatókönyvíró
Miklauzic Bence - rendező
Orosz Dénes - rendező
Babos Tamás - operatőr
Mezei Áron - vágó
Hack Júlia - vágó
Kővári Szabolcs - vágó
Ördög Zsófia - vágó
Madarász Gábor - zeneszerző
Klimó Péter - díszlet- és látványtervező
Gergely Dorka - arculat és főcím

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bödőcs Tibor: Tudom, hogy mit nem tudok

Bödőcs Tibor: Tudom, hogy mit nem tudok
Magyarország egyik legnépszerűbb humoristája őszintén beszél gyermekkoráról, magánéletéről és… Tovább olvasom