Délmagyar logó

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 18°C | 32°C Még több cikk.

Családja retteg, hogy halálra plasztikáztatja magát a szobortestű nő - videók

Figyelem!

Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot!

A 28 esztendős Kristen Snider teljesen függőjévé vált a testátalakításnak.
Kristen Snider szinte minden testrészét plasztikázták már, de ő még nagyobb feneket, csípőt, combot akar magának írja a BorsOnline.

Habár a középiskolai osztálytársai szerint szép volt, a
virginiai lány már tinédzserként szerette volna megváltoztatni a külsejét. Az első mellnagyobbítására, ami során egy 550 köbcentis implantátumot ültettek a testébe, 18 évesen vállalkozott.

Azóta 20 plasztikai műtéten esett át, amelynek során 54 millió forintnak megfelelő dollárt költött el immár két mellnagyobbításra, három orrműtétre, arc- és homlokimplantátumokra, zsírleszívásra, ajakfeltöltésre, bordaeltávolításra, és két fenéknagyobbító beavatkozásra.

– A mellnagyobbításom olyan jól sikerült, hogy átszakított bennem minden félelmet, és onnantól kezdve a plasztikáztatás rabjává váltam. Egyre inkább elhittem, hogy az az ideális testalkat, ami a fejemben él, megvalósítható. Tudom, hogy sok embernek nem tetszik, ahogy kinézek, és amit csinálok magammal, de megtanultam kezelni ezt az érzést, és már nem foglalkozom a kritikákkal – mondta a 28 éves nő.

Kristen itt még nem áll meg, 9 millió forintnak megfelelő dollárért további bordaszűkítést, csipő- és combimplantátum beültetést, egy harmadik mellnagyobbítást, arcátalakítást és fenékemelést akar elvégeztetni magán.

A szüleim konzervatívak, nem nézik jó szemmel a nagy átalakulásomat. Azt mondják, ha még sok beavatkozást végeznek rajtam, bele fogok halni – árulta el a nő, aki mindig is extrém külsőt szeretett volna, mert elmondása szerint egy nagyon szexuális személy.

A videókért kattintson ide! >>

(Lead-képünk illusztráció: Pixabay - a szerk.)

 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adna 3 millió forintot egy fürt szőlőért? Japánban valaki megtette!

Adna 3 millió forintot egy fürt szőlőért? Japánban valaki megtette!
A Ruby Roman nevű szőlő minden szeme 20 grammnál nagyobb súlyú. Tovább olvasom