Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Damu: egy éve nem iszom

Újra színészként szeretne érvényesülni a hajdani sorozatsztár, aki a börtön és egy tönkrement kapcsolat után kezdett új életet.
Damu Roland maga találta ki, hogy az egyik kedvenc éttermében ingyen felszolgál, miközben verseket mond vagy gitározik, éppen, ahogy kedve tartja. A rendhagyó közönségtalálkozó ötletétől a tulaj először nem volt elájulva, aztán lehetőséget adott Rolandnak, amit nem bánt meg.

– Én színész vagyok, van róla diplomám. Az elmúlt húsz évben szinte minden álomszerepemet eljátszottam, nagy színházak színpadain léptem fel, dalokat írtam és írok, megszámlálhatatlan sorozatban szinkronizáltam, és én voltam annak idején a TV2 aranytojást tojó tyúkja. A Jóban Rosszban mellett minden celebes műsorba elhívtak. Akkor nagyon futott a szekér, de elcsúsztam – mondta bűnbánattal a hangjában a Borsnak, de a következő pillanatban már csillogni kezd a szeme.

– Végigjártam a pokol útját, de nem törtem meg, most is itt vagyok, élek és játszom, mert ehhez értek. Azt szeret­ném, ha az emberek fejében újra az a Damu Roland jelenne meg a nevem hallatán, akit régen ismertek. Nem iszom alkoholt egy éve, lefogytam, húsz kilótól szabadultam meg. Jól érzem magam a bőrömben, az elkövetkezendő időszakban négy premier vár rám. És még egy-két ilyen közönségtalálkozó, amit nagyon élvezek csinálni.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sarka Kata bizonytalan: még van remény Hajdúnak?

Sarka Kata bizonytalan: még van remény Hajdúnak?
Hiába távolodtak el, közös gyermekeik örökre összekötik őket. Tovább olvasom