Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Damu Roland dalt írt a Mulatós Hercegnek

A színész legmélyebb érzéseit írta ki magából új dalszövegében, amelyet Barna Barnabásnak ajánlott fel. Augusztusban debütál az új közös dal.
Több mint két hete megy a találgatás, hogy igaz-e a hír, miszerint Damu Roland énekesként is kipróbálná magát. A pályamódosításról szóló pletyka alapja, hogy közös projektbe kezdett Barna Barnabással, a Mulatós Herceggel. Roland egyelőre egy dal erejéig próbálja ki magát zenei előadóként: Barna Barnabással énekli majd legújabb dalát, amelynek szövegét is ő írta.

"Évtizedekkel ezelőtt is írtam már dalszövegeket, verseket. Nagyon szeretek írni, ilyenkor a legmélyebb érzések jönnek ki belőlem. Barna arra kért, hogy kutassak fel néhányat a régi fel nem használt szövegek közül, én azonban úgy döntöttem, hogy hosszú idő után inkább írok egy újat és ezt ajánlom fel neki. A Lehull a lepel címe magáért beszél, remélem sok ember szemét felnyitja majd ez a dal" - mondta Damu Roland.


A Lehull a lepel című dalt éppen most hangszerelik, augusztusban pedig stúdióba vonul a duó, hogy fel is énekeljék.

"Amikor Roland először megmutatta nekem a szöveget, nagyon meglepődtem. Egyrészt nem tudtam róla, hogy ilyen jól ír, másrészt az őszintesége volt az ami megdöbbentett. Tudom, hogy minden gondolata a kislánya körül forog, de amikor elolvastam a szöveget igazán akkor értettem meg, hogy mi is játszódhat le Roland lelkében. Már a próbák alatt kiderült, hogy fantasztikusan énekel, kíváncsian várjuk a közönség reakcióját" - tette hozzá Barna Barnabás.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meryem Uzerlivel indul az Izaura TV

Meryem Uzerlivel indul az Izaura TV
A romantikus sorozatok csatornája a telenovellák rajongóinak tévépremierekkel és népszerű… Tovább olvasom