Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Demi Moore-t ˝megrázta˝ a hír, hogy háza úszómedencéjébe fulladt egy fiatal férfi

A rendőrséget és a mentőket kevéssel hajnali öt után riasztották, a kiérkező mentők fél hatkor már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A hollywoodi filmcsillag, Demi Moore mélyen megrendült és megrázta a hír, amely külföldön érte, hogy Los Angeles-i otthonának úszómedencéjében vasárnapra virradóra holtan találtak egy 21 éves fiatalembert.

"Teljesen sokkolt. Külföldre utaztam, hogy találkozzam a lányaimmal egy születésnapi ünnepség miatt, amikor megkaptam a szörnyű hírt" - fogalmazott az 52 éves színésznő közleményében, amelyet szóvivője, Heidi Lopata hozott nyilvánosságra.

Moore beszámolt arról, hogy a haláleset egy partin történt, amelyet a távollétében az asszisztense szervezett szombat estére a sztár Los Angeles-i házában. A bulin a vízbe fulladt fiatalember, Edenilson Steven Valle barátai csak 10-15 perc után fedezték fel, hogy hiányzik közülük. Mikor keresni kezdték, az úszómedencében bukkantak rá. Családtagjai szerint a férfi nem tudott úszni.

A rendőrséget és a mentőket kevéssel hajnali öt után riasztották, a kiérkező mentők fél hatkor már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A színésznő közleményében arról is szólt, mekkora tragédia egy családnak a gyermeke elvesztése és őszinte részvétét tolmácsolta a férfi családjának.

Moore egyik lánya, Scout születésnapjára utazott el, aki hétfőn tölti be 24. évét.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Harminc év után először ment ki az utcára Nepál legidősebb élő istennője

Harminc év után először kényszerült a földrengés miatt az utcára saját lábán kimenni Dhana… Tovább olvasom