Délmagyar logó

2019. 05. 20. hétfő - Bernát, Felícia Még több cikk.

Dwayne Johnson megint nagyvonalú volt

Dwayne Johnson megint nagyvonalú volt
A többszörös pankrátor-világbajnok és mozisztár nem felejti el azokat, akik önzetlenül segítettek neki.
Nem felejti el azokat a Sziklának becézett Dwayne Johnson, akik önzetlenül segítettek neki.

Húsz évvel ezelőtt feltörekvő pankrátor volt, az előrejutásban azonban gátolta, hogy nem futotta rendes felszerelésre. Ekkor lépett színre a család barátja, a szintén pankrátor Fifita, más néven King Haku, és kölcsönadta saját dresszét és nadrágját a fiatal Sziklának. Azóta Johnsonból többszörös pankrátor-világbajnok és mozisztár lett, de nem feledkezett meg régi barátjától.

A minap egy bivalyerős Ford-pickuppal hajtott oda Fifita háza elé, és megkérdezte tőle, mit szól hozzá. Hát, elég klassz, válaszolta a már visszavonult bajnok. Az jó, mert a tiéd, mondta Johnson, és gyorsan készített egy szelfit kettejükről meg a szuperjárgányról.

Johnson, amikor nem forgat, állatokat ment és milliókat adományoz jótékonysági alapítványoknak, úgyhogy ez a nemes gesztus kitűnően beleillik jótéteményei sorába.

Dwayne Johnson természetesen visszatér a Halálos iram nyolcadik részében, de előtte még látjuk majd a Központi hírszerzés című akcióvígjátékban, amelyben a nagyjából feleakkora Kevin Hart komikus (Pofázunk és végünk) oldalán menti meg a világot. Kevin Hart viszont még korábban visszatér a Pofázunk és végünk folytatásában, a Pofázunk és végünk Miamiban című akcióvígjátékban.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A 100 év szépségideáljai egy percben, itt a magyar videó

A 100 év szépségideáljai egy percben, itt a magyar videó
Így változott a szépségideál Magyarországon. Az 1910-es évektől, 2010-ig mutatja be a nemrég készült… Tovább olvasom