Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Egy cápatámadást is túlélt Mr. Szerencsétlen

A 40 éves Erik Norrie-t élete során megtámadták már majmok, megmarta egy csörgőkígyó, sőt egyszer még a villám is belecsapott.
Egy cápatámadást is túlélt egy Mr. Szerencsétlennek becézett amerikai férfi, aki nem véletlenül kapta gúnynevét a sajtótól: a 40 éves Erik Norrie-t élete során megtámadták már majmok, megmarta egy csörgőkígyó, sőt egyszer még a villám is belecsapott.

A férfi a Bahamákon halászott és éppen úszott vissza csónakjába, mikor egy cápa hirtelen megtámadta. Norrie megpróbált bemászni a hajóba, de nem volt elég gyors. "Mikor hátranéztem, láttam, hogy a cápa szájában van a lábam egy darabja" - idézte fel az esetet a férfi a tampai televíziónak.

Norrie-t végül apósa mentette ki a vízből, majd egy gumiszalaggal elkötötték a lábát, és a család rádión hívott segítséget.

Ugyan több baleset érte már Mr. Szerencsétlent a vadonban, mégis úgy vélte, ez volt a legfélelmetesebb mind közül. A férfinak a történtek ellenére sem ingott meg Istenbe vetett hite. "Az Úr segített, hogy ne essek pánikba, ha ő nincs velem, biztosan nem élem ezt túl" - idézte a kórházi ágyán nyilatkozó férfit a The Daily Telegraph brit napilap.

Olvasóink írták

  • 1. HAJDÚKFOKOSA 2013. augusztus 09. 15:19
    „a cápa a saját helyén volt ez ment az élöhelyére , megérdemli”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Oprah Winfrey ˝rasszizmus áldozata lett˝ Svájcban

Zürichben betért egy üzletbe, ahol egy fekete, krokodilbőrből készült táskát szeretett volna… Tovább olvasom