Délmagyar logó

2019. 07. 22. hétfő - Magdolna 21°C | 31°C Még több cikk.

Emilio és Tina kislánya lesz Magyarország legfiatalabb popénekese

Emilio és Tina kislánya lesz Magyarország legfiatalabb popénekese
Vivikének leforgatták az első videóklipjét!
Emilio és Tina kisebbik lányának, Vivikének felvették az első videóklipjét! Az egész család büszke a kislányra, egy emberként támogatják a hétéves énekes csillagot. A pénteken publikussá váló klip dalszövegét Emilio írta Tina támogatásával.

Nehéz lett volna eldönteni, ki várta izgatottabban, hogy a hétéves kislány leforgassa az első videóklipjét: az ifjú énekesnő, Jellinek Vivien, vagy szülei, Emilio és Tina. Vivi a forgatás előestéjén hajnali egykor sem tudott elaludni, akkor is még a szöveget gyakorolta, anyukája alig tudta megnyugtatni őt. Másnap sokat segített, hogy Vivi találkozhatott háttértáncosaival, akik egyben jó barátai: velük közösen gyakorolta a táncot és a vágyott unikornisos sminkje is sikeresen elkészült.
Még a nagy munka megkezdése előtt Tina feltette a költői kérdést a Sláger TV stábjának: "Vajon miért van az, hogy az ember mindig jobban izgul a gyerekéért, mint saját magáért?" Emilion hamar úrrá lett a büszkeség, boldog kézfogással és sok puszival gratulált kislányának: "Nagyon gratulálok neked, az isten áldja meg minden lépésedet, nagyon szeretlek lányom! Sok sikert, és nincs izgulás!" Emilio azt is elárulta, a hónapban már két klipet forgatott, nemsokára ezeket is láthatja a közönség! Addig is a forgatás részleteit nézze meg csütörtökön, a Sláger TV 21 órakor kezdődő adásában!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

II. Erzsébet királynő lovaggá ütötte Ralph Lauren amerikai divattervezőt

II. Erzsébet királynő lovaggá ütötte Ralph Lauren amerikai divattervezőt
Lauren az első amerikai divattervező, aki tiszteletbeli lovagi címet kapott Nagy-Britanniában. Tovább olvasom