Délmagyar logó

2019. 04. 20. szombat - Tivadar Még több cikk.

Ez áll a Pécsi Ildikó-Pártos Csilla ellentét hátterében

Az ok hasonló, mint oly sok család küzd Magyarországon: hitel, adósság. Ugyanakkor a mértéke egészen elképesztő.

Pécsi Ildikóval kapcsolatban egy magazinban megjelent, hogy akár börtön is várhat rá állítólagos ingatlanmanipuláció miatt. A színésznőt megviselte az is, hogy az interneten egyfajta "gonosz nagymamaként" tekintenek rá.

– Rengeteg mocskolódást kell elviselni, úgy érzi, olyan övön aluli ütéseket kap, amelyeket nehéz kibírni – nyilatkozta az egyik bennfentes a Borsnak.

A színésznő ügyvédje elmondta, hogy szinte naponta jelennek meg róluk olyan cikkek, írások, amelynek a tartalma és a valóság köszönőviszonyban sincs egymással.

Bár eddig nem akarták, most mindent részletesen közöltek a Bors munkatársával az állítólagos ingatlanügyletekről. Szót ejtenek egy, kiemelésre érdemes rendkívüli tételről, amiről eddig még senki sem beszélt. Eszerint Pécsi Ildikó fia, Csaba és Csilla közös és több intézet felé fennálló adóssága – a svájci frank árfolyamának is köszönhetően – közel 150 millió (!) forintra rúgott!

Az ügyvéd elmondta, hogy aki ezt az iszonyatos összeget, a 150 milliós közös adósságot visszafizette: Pécsi Ildikó, a férje és fiuk, Csaba. Pártos Csilla neve nem szerepel a törlesztők között...

Az egyéb ingatlan- „ügyletekről" pedig részletesen beszélt dr. Bilkei-Gorzó a Borsnak.
 

Borsonline.hu

 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dzsessz- és bluesfesztivál hétvégén Gyulán

Szombaton este színpadra lép a Hammond-orgona "királya", Joey De Francesco, akit hangszerén több alkalommal is a világ a legjobbjának választottak. Tovább olvasom