Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Ezért borult ki Emilio felesége

Bár Jellinek Tina mindig tiltakozott az ellen, hogy a nagy nyilvánosság előtt énekeljen, olykor-olykor beadta a derekát egy-egy családi eseményen. Most azonban - férje unszolására - a rapperkedéssel is megpróbálkozott a családanya.
Újabb területen próbálta ki magát Jellinek Tina, aki bár nem szívesen énekel a nagy nyilvánosság előtt, olykor kiereszti a hangját. Legutóbb épp főzés közben tette ezt meg, amikor rappelni próbált. Emilio azonnal meglátta feleségében a tehetség szikráját és a legújabb zenei alapját arra vetette be, hogy felesége rapperként próbálhassa ki magát.

 Tinának nagyon jól ment múltkor a rappelés. Én még sosem csináltam ezt, de lehet, hogy most a saját számomban megteszem. Addig is szeretném kipróbálni, hogy milyen Tinával közösen rappelni mondta Emilio, aki végül rávette feleségét a közös produkcióra.

Ez nem egy egyszerű műfaj. Énekelni is gyűlölök, de egyre jobban kezdek belekóstolni mindenféle zenei műfajba. Nem tudom mi jöhet még, lehet, hogy legközelebb operettet fogok énekelni? Ki vagyok borulva saját magamon, hogy bár utálok énekelni, szinte félek a mikrofontól, valahogy mindig belecsöppenek ezekbe a helyzetekbe mondta Tina a ma 21:00-tól látható Drága családomban, ahol az Emilioval közös produkciót is megtekinthetik a nézők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lemérték a Veszprémi Állatkert 20 éves szalagos tigrispitonját

Lemérték a Veszprémi Állatkert 20 éves szalagos tigrispitonját
Felmérik az intézmény állatállományát. Tovább olvasom