Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Fél hétig a TV2-t, után az RTL Klubot nézzük

Az m1 egyik legjobban teljesítő műsora a Maradj talpon!, a délutánokat szappanoperáival a TV2, az estéket a Barátok közttel és a Való Világgal az RTL Klub nyeri.
2012 első hetében nem okoztak nagy meglepetést a tévés nézettségi adatok. Főműsoridőben a 18-49 éves korosztály körében az RTL Klub megint tarolt, az első húszba nem jutott más műsor, csak RTL-es. A hét legnézettebb műsora ebben a korosztályban Az utolsó templomos lovag című film volt, míg a teljes népesség körében a Való Világ vasárnapi duettversenyét és kiválasztását nézték legtöbben.

Az RTL Klubon a Barátok közt előtt jelentkező 6 perces hírösszefoglaló nagyon jó a nézettségi adatokat mutat. A TV2 Tények kontra RTL Klub Híradó versenyében hol az egyik, hol a másik hírműsor nyer 1-2 százalékkal a 18-49-es korosztályban, míg a teljes népesség körében a Tények a népszerűbb.

A délutáni műsorsávban a nézők többsége a TV2-t nézi, a La Pola című kosztümös kolumbiai sorozat és az Eva Luna című amerikai-mexikói szappanopera rendere veri (mind a 18-49-ben, mind a teljes népesség körében) az RTL Klubon futó Az éden titkai című görög és a Sarokba szorítva című amerikai sorozatokat. A nézők a Tények/Híradó környékén kapcsolnak át általában az RTL Klubra, a többség 19:30-kor már a Fókuszt nézi, és nem az Aktívot.

Az m1 legsikeresebb műsora a Híradó Este és az előtt jelentkező Maradj talpon! című vetélkedő. Mindkettő nézettsége elmarad azonban a kereskedelmi konkurenciáétól: a királyi tévé Híradója legközelebb szerdán tudott kerülni az Aktívhoz, előbbinek 15,7, utóbbinak 16,7 százalékos nézettsége volt, míg ebben az időpontban az RTL Klubon a Fókuszt 25,8 százalék követte.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiefer Sutherland a 24 sztárjaként a filmvásznon tűnik fel újra

A 24 című tévésorozat filmváltozatán és egy tavasszal induló új televíziós drámasorozaton is… Tovább olvasom