Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Felesége nem költözött Tvrtkóval és két fiával Amerikába

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Vujity Tvrtko egy ideje már az Egyesült Államokban él, azonban most kiderült, nem a teljes család tartott vele Washingtonba, ahol alapos megfontolás után telepedett le.
“Sok minden volt a kalapban. Például elmentünk egy csendes-óceáni szigetre Gyöngyivel iskolát nézni. Szóba került Miami, hiszen oda jártam egyetemre, és hívott a volt tanárom. A fiaim­ pedig ide, Washingtonba, mostani lakásunktól 20 percre jártak óvodába 10 éve, és azóta is megmaradtak a barátaink, tartjuk velük a kapcsolatot. A gyerekek kitörő lelkesedéssel fogadták ezt a lehetőséget, hiszen sok történet köti őket ide" - írja a 24.hu.

A feleségem, aki egész életében mindent megtett azért, hogy kiváló kosárlabdaedző legyen, talált egy fantasztikus ösztöndíj-lehetőséget Nagy-Britanniában négy nagyon tehetséges magyar kislánynak. Emellett pedig – mivel munkáját külföldről is figyelték – megkeresték egy állással. Gyöngyi nagyon szorosan kötődik tanítványaihoz, így amikor ez a két lehetőség jött, egyértelmű volt, hogy először is, nem hagyja egyedül a lányokat, és másodszor, elfogadja az ajánlatot.

Így ő most a brit ligában dolgozik edzőként. Bendegúz még kicsi, így ő vele költözött. Mi hárman pedig kaptunk egy mandátumot a feleségemtől, hogy körbeutazhatjuk a világot. A fiúkkal nagyon hasznosan fogjuk ezt az időt tölteni, megkeressük, hogy hol van a világon az a hely, ahol a legtöbb hasznos dolgot tehetjük együtt" – mondta el a tévés, aki elárulta azt is, miért érezték jó döntésnek, hogy kettészakítják egy időre a családot.
"Azért, mert az iskolás fiaimnak itt sokkal több lehetőségük van. Családi döntés, egységesen, amely során a gyermekeink érdekeit tartottuk szem előtt. Szeretnénk világot látott, segítőkész, nyelveket beszélő, nagyszerű magyar embereket nevelni ezekből a srácokból. Éppen ezért Haiti mellett az úti célok között szerepel Alaszka, Afrikában Botswana, Uganda és Gambia, valamint lesz még meglepetéshelyszín is" – magyarázta Tvrtko, aki elmondta azt is, indulás előtt vásároltak egy házat Magyarországon, ahol egyszer majd közösen élni fognak, és új otthonuk nappaliját is egy magyar zászló díszíti.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Paparazzo rontott rá Claudiára a kórházban

Paparazzo rontott rá Claudiára a kórházban
A bababoldogságot egy paparazzo tönkretette, aki lefotózta Claut, amikor kitolták a szülőszobáról. Tovább olvasom