Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Friderikusz a Music FM-en indít műsort

"Friderikusz, VASÁRNAP" címmel indít műsort a fiatal felnőttek legnépszerűbb rádiójában a Pulitzer-emlékdíjas és Prima Primissima díjas újságíró, riporter, televíziós, rádiós műsorvezető-szerkesztő.
Az ismert médiaszemélyiség nem először tűnik fel majd a népszerű rádiócsatornánál: 2016 augusztusától 2017 februárjáig már alkalmilag előfordult a rádió reggeli műsorában, az Önindító-ban, Bochkor Gábor és István Dániel mellett.

“Jobb a műsor ezzel a trióval, lesz folytatás?" – ilyesmiket írtak sokan akkor a rádió közösségi oldalán. Folytatás ezek szerint lesz, de nem Bochkorékkal együtt, hanem vasárnap délelőttönként egy önálló, háromórás műsorban.  
“A Friderikusz, VASÁRNAP – lévén, hogy a Music FM-en hallható – egyharmad részben zene lesz" – mondja Friderikusz Sándor. “Kétharmad része viszont próza. Az első órában mindig bemutatunk egy kevéssé ismert, de életművével figyelemre méltó személyiséget, akivel megbeszéljük az adott hét tetszőlegesen kiválogatott híreit is. A műsor második órájában lesz egy "életmese", azaz egy olyan ember története, amely hordoz valami szívmelengetőt, akár példaértékűt. Az utolsó óra első felében pedig a hallgatóké lesz a főszerep: bármilyen problémájukkal telefonálhatnak, és én arra - a legjobb tudásom szerint - igyekszem válaszolni. Végül a műsor utolsó egységében "kíméletlen" kritikát mondok mindazokról az eseményekről, jelenségekről (tévéműsorokról, filmekről, színházi előadásokról, kiállításokról, hangversenyekről, stb.), amiket az adott héten láttam, hallottam" – derül ki a Friderikusz, VASÁRNAP című műsorról, ami január 21-én, vasárnap délelőtt 9 órakor indul a Music FM-en. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar szatírt fogtak a német vonaton

Magyar szatírt fogtak a német vonaton
Szorult helyzetbe került egy 41 éves magyar férfi Németországban, miután egy civil ruhában lévő… Tovább olvasom