Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Gyermeke lesz Laczkó Zsoltnak és Görög Zitának

A műsorvezető-modell mindezt az Instagram-oldalán jelentette be.
A szegedi válogatott labdarúgó kedvese, Görög Zita ma bejelentette: bővül a család, hiszen babát vár. Mint írta, csendben várták, hogy az elmúlt évek kudarcai után megérkezik-e az életükbe az a személy, akivel a hétköznapok valódi örömmel telnek. 

- Mi tudtuk, éreztük ez most tényleg valami más, valami földöntúli, mégis megfogható és a jelen értekein alapuló kapcsolat. De annyira jó volt összegömbölyödni és kizárni ebből a nagyvilágot. Erősen,stabilan és boldogan osztjuk meg veletek, közös életünk legszebb hírét, mert azért néha nehéz bent tartani a pillanat szépségét - írta Görög Zita, aki a nyártól alkot egy párt a szegedi válogatott labdarúgóval, Laczkó Zsolttal. (Fotó: borsonline.hu)

Eddig nem osztottam meg veletek mennyire jó nekünk �� Csendben vártuk, vajon az elmúlt évek kudarcai után, végre megérkezett e életünkbe az a személy, akivel a hétköznapok valódi örömmel telnek, nem pillanatnyi nevetés, nem csak szerelem vagy humor, nem csak vágy, szenvedély.. Akivel az ebéd nem az utolsó falatig tart, akivel a gyermekeim igazi szövetséget tudnak kötni, akárcsak én ❤ Mi tudtuk, éreztük ez most tényleg valami más, valami földöntúli, mégis megfogható és a jelen értekein alapuló kapcsolat. De annyira jó volt összegömbölyödni és kizárni ebből a nagyvilágot. Erősen,stabilan és boldogan osztjuk meg veletek, eddigi élétünk legszebb hírét, mert azért néha nehéz bent tartani a pillanat szépségét.���� Kisbabánk lesz�� Erről is beszélgetett velünk a Story magazin, amit mától olvashattok! Kérem a napi bulvárt figyelmesen és tisztelettel szemezgessen a nyilatkozatunkból! #boldogság #újraanyaleszek #italianfamily #love #szerelmem #storymagazin @vivienborziphotography #gyönyörűképeklettek  

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Napelemparkokat telepít a Mol

Napelemparkokat telepít a Mol
A társaság saját forrásból fedezi a költségeket, és a beruházás megtérülő lesz. Tovább olvasom