Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Ha már unja a strandot, irány a mozi! Mutatjuk a heti filmpremiereket!

Három új mozi előzetes, amit mindenképp nézzen meg a héten!

Baywatch

A 90-es éves “siker" sorozata nyomán született ez a csoda, melyben hétről hétre lehettünk szemtanúi, mérhettük föl David Hasselhoff mellkasszőr növesztési Guinness rekordjának egyes szakaszait mit sem sejtve arról, hogy ez milyen károkat is okoz gyermeki lelkünkben. A kritikusok szerint a szóban forgó filmes változat létrejöttével beteljesíteni hivatott azt az apokaliptikus működést, amit a sorozat egy évtizedes fennállása során képviselt. A főszerepben Dwayne Johnson és Zac Efron, a történet pedig arról szól, amit ezerszer láttunk már.

A bemutató ideje július 13. (Ami igazából a Katasztrófavédelmi Igazgatóság kollégáinak szempontjából releváns.)
 
Csak ha emlékezetkiesése lenne, vagy már elnyomta magában:

A majmok bolygója - Háború

A Háború a Majmok bolygója előzmény trilógiájának lezáró része, mely többnyire karakterdrámában utazik, tehát nem az a tipikus hollywoodi CGI orgia. A trailerekben benne van az akció jelenetek szinte fele, így a néző többnyire a komor világban, és a lassú dialógusokban mélyedhet el. Nem az a tipikus nyári blockbuster, ami kis reménnyel tölti el az embert, és az előzetesek alapján még nézhető is. Főszerepben Woody Harrelson, bemutató ideje július 13.
 
 

Én és a mostohám

Ez a közel két órás francia dráma két nő kapcsolatáról szól. A történet szerint a szülésznő Claire életébe váratlanul csöppen egy régi ismerős, apja volt szeretője, aki teljesen felforgatja a nő mindennapjait. Talán a hollywoodi csinnadratta mellett üdítően hathat egy történetcentrikus, mind miliőjében, mind látásmódjában európai alkotás.

A főszerepben Catherine Deneuve, Catherine Frot, a bemutató ideje július 13.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gábor Zsazsa férje örökölte a filmdíva vagyonát

Gábor Zsazsa férje örökölte a filmdíva vagyonát
A színésznő "végrendelete vagy elveszett, vagy eltűnt", így a bíróság férjét, Frederic von Anhalt… Tovább olvasom