Délmagyar logó

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 1°C | 17°C Még több cikk.

Hálózati név csere: T-Mobile H helyett Telekom HU

A névcserét és annak megjelenését befolyásolhatják a mobiltelefonok sajátosságai.
Összhangban a 2013 folyamán lezajló márkastruktúra egységesítéssel, a Magyar Telekom megkezdte a mobiltelefonok kijelzőjén a hálózati név (T-Mobile H) cseréjét az új Telekom HU névre - közölte a vállalat kedden.

Elsőként a Telekom mobilhálózatán Magyarországon roamingoló külföldi készülékek kijelzőjén jelent meg az új felirat, illetve a szolgáltató okostelefont használó ügyfeleinek egy részénél.

A hálózati névcserét a cég több ütemben, az év végéig hajtja végre. A névcserét és annak megjelenését befolyásolhatják a készülékek sajátosságai - például típus, életkor, operációs rendszer -, és az is előfordulhat, hogy egyes készülékek vagy régebbi SIM-kártyák nem lesznek képesek a változtatást megjeleníteni. Ez azonban sem a készülék használatát, sem a szolgáltatás igénybevételét nem befolyásolja - hangsúlyozza a közlemény. Hozzáteszik, ha az ügyfél ezt igényli, egyedileg kezelhető lesz a névváltás ilyen esetben is, például a SIM-kártya cseréjével.

A Magyar Telekom az idén tavasszal jelentette be, hogy egységesen a Telekom márkanevet használja majd minden, lakosságnak, illetve a kis- és középvállalatoknak kínált szolgáltatásához, beleértve a mobil- és a vezetékes telefon, internet, interaktív tévé, egészségügyi és biztosítási szolgáltatást. Az egységes márka bevezetése nem érinti a nagyvállalati ügyfélkört, akik számára a Magyar Telekom csoport tagvállalata, a T-Systems Magyarország továbbra is T-Systems márkanév alatt nyújt teljes körű távközlési és IT infrastruktúra-, alkalmazásfejlesztési, illetve rendszerintegrációs szolgáltatásokat.

Olvasóink írták

 • 5. csonakos 2013. július 03. 14:42
  „No, végre egy jó ötlet! Nem kell külön figyelni Harkány környékén! Mert a T-Mobil H az Horvátországot is jelölte!”
 • 4. makovaros 2013. július 02. 14:58
  „hány millóba kerül ugyan?”
 • 3. toth.andras.akos 2013. július 02. 14:38
  „Csak halkan javasolnám, hogy legyen Westel, jöjjön vissza az az időszak, amikor Sugár András volt a vezér. Én ugyanis utoljára akkor voltam maradéktalanul elégedett a céggel...”
 • 2. almostevil 2013. július 02. 14:11
  „Itt hamarosan nemzeti telefonszolgáltató nyílik :)”
 • 1. KisPeter 2013. július 02. 13:49
  „Hányadik névcsere ez már náluk?
  Érdekes ,hogy ilyesmire mindig van pénz...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Júniusban a TV2-t nézték a legtöbben

Az elmúlt hónap legnézettebb műsora a csatorna tehetséggondozója, Az Ének iskolája volt. Tovább olvasom