Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Haragosa sógora Hosszú Katinka új edzője

Hosszú Katinka új edzője, Petrov Árpád annak a Petrov Ivánnak az ikertestvére, akinek neje, Jakabos Zsuzsa nincs jóban a bajnoknővel.
Érdekes helyzet áll elő Petrov Árpád hazatérésével. Köztudott, hogy Katinka, illetve Petrov Iván győri tréner felesége, a válogatott úszó Jakabos Zsuzsi nem eszik egymás tenyeréből. - írja a BorsOnline.

Mégis úgy fest: Katinka Petrov Árpáddal készül majd.

Nem lesz ebből családi perpatvar?
 
Fotó: BorsOnline
Fotó: BorsOnline


Katinka és Zsuzsa korábban nagyon jó barátnők voltak, ám amint belépett Katka életébe Shane Tusup, viszonyuk megromlott. Rebesgették, hogy szakmai féltékenység volt ennek az oka. Katinka eredményei hatalmasat javultak a későbbi férje irányításával, háromszoros olimpiai bajnok lett.

Jakabos nemrégiben úgy nyilatkozott, nem Katinkával kapott össze, hanem Shane volt az oka az eltávolodásuknak.

Az mindenesetre tény: Katinka most az Egyesült Államokban az amerikai Dave Salóval tréningezik az augusztus 3. és 12. között Glasgow-ban esedékes Eb-re.
 
Fotó: BorsOnline
Fotó: BorsOnline


Az eddig Svájcban dolgozott Petrov Árpád a kontinensviadal után veszi át Katinka edzéseinek irányítását. 2016-ban munkaajánlatot kapott itthonról, ám nem bontotta fel a Schwimm Club Uster Wallisellennel érvényes vezetőedzői szerződését. Kvalitásairól annyit: együttese az Aarauban rendezett svájci bajnokságon 43 érmet gyűjtött. Mások mellett Alexandra Tureckij is neki köszöni fejlődését, és hogy két éve bekerült a svájci 4x100-as riói váltóba.

Sundayzzz like this ���� #hwapo #ironlady

A két Petrov fiú édesapja, Anatolij Petrov szintén remek szakember, hiszen két paralimpiai bajnokot, Pásztory Dórát és Sors Tamást adta a magyar úszásnak, és ő fedezte fel Jakabost is.

– Nem beszéltem Árpival a terveiről – szögezte le a Borsnak –, ezért nem tudom megerősíteni az információjukat. A fiam viszont nagyon okos ember, és felkészült edző.
 
Fotó: BorsOnline
Fotó: BorsOnline

Borsonline.hu 

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tokár Tamás - Fókuszban a humor

Komoly szakmai tapasztalattal rendelkezik, de az igazi áttörést a Fókusz jelenti Tokár Tamás… Tovább olvasom