Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Hoppon maradt Kelemen Anna

Kisorsolt partnere nem jött el a randevúra.
Csődörre számított, végül egy nyulat sorsolt ki több ezer férfi közül Kelemen Anna. A nyertes fickó virágot küldött maga helyett. - írja a BorsOnline.

Több mint egymillióan nézték meg Kelemen Anna választási nyereményjátékát, amelyben saját magát ajánlotta fel fődíjnak. Az országgyűlési választásokon részt vevő szavazóknak hirdette meg, hogy kisorsol közülük valakit, akivel eltölt egy estét.

Végül több ezer férfi jelentkezett, Anna pedig állta a szavát, és kisorsolta a budapesti N. Zsoltot, aki végül visszarettent, áttetette a csütörtökre megbeszélt vacsorát vasárnap estére, de azon sem jelent meg, csak egy szál vörös rózsát, meg egy levelet küldött az estebéd helyszínére Kelemen Annának címezve.
 
fotó: BorsOnline
fotó: BorsOnline

Bocsásson meg nekem, ön egy csődört várt, de én gyáva nyúl vagyok – írta Zsolt. – Örültem, amikor kisorsolt, hiszen minden álmom maga volt. Ma mégsem merek találkozni, mert ön sokkal jobb férfiakhoz szokott. Nekem így ez a mai este szomorú, de ha arra gondolok, hogy magával lehettem volna, örök boldogság. Bocsásson meg, én továbbra is távolról csodálom. A „gyáva" nyúl, örök csodálattal: Zsolt.

Rengetegen szerettek volna velem vacsorázni. Ötvenvalahánynál abbahagytam a jelentkezők számolását. Végül N. Zsoltra esett a választásom a fotói alapján. SMS-ezésünkből visszafogott, kedves fickónak tűnt. Egy sima vacsoráról volt csak szó, aminek során bármiről szívesen elbeszélgettem volna.


Megfordult a fejemben, hogy komoly kapcsolata van, és nem akart emiatt félreértésekbe keveredni

– morfondírozott csalódottan Anna az előre lefoglalt vacsoraasztalnál üldögélve.
 
Fotó: BorsOnline
Fotó: BorsOnline
 


Sajnálom, hogy Zsolt végül így megfutamodott, és nem ismerhettem meg személyesen. Ennek ellenére korrektnek tartom, hogy jelezte felém, mégsem jön el a randevúra. Aranyos, amit írt, köszönöm a levelet és a virágot! – üzente a szőke ciklon, aki nem először fut bele ilyen reakcióba.


Félnek tőlem a férfiak. Ennek nem a személyem, hanem a nevem az oka. A péniszméregetés csak a neten megy, élőben nem olyan nagy a szájuk. Szemtől szemben visszafogottabbak, és udvariasak velem – mondta Anna.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nézze meg a pillanatot, mikor medvék akarnak függőágyra mászni - Videó

Nézze meg a pillanatot, mikor medvék akarnak függőágyra mászni - Videó
Nem mindennapi látvány. Tovább olvasom