Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Horrorbalesetét idézte fel A Nagy Duett kiesője - videó

Könnyedén az életével fizethetett volna Fodor Rajmund egy szerencsétlen mozdulat után: a sportolót ugyanis könyökkel véletlenül úgy torkon ütötték, hogy két helyen is megrepedt a gégéje.
- Ott voltam a pokol kapujában - magyarázta A Nagy Duett kiesője a Backstage stúdiójában - írja a Bors.

Kijelentése több szempontból is megállja helyét: egyrészt valóban nem sokon múlott, hogy életét veszítse, másrészt hosszú időn keresztül valóban pokoli fájdalmakat kellett átélnie - gyakorlatilag a nyelés és a levegővétel is fájdalmakkal járt, valamint gyermekét sem ölelhette magához, annyira kellett vigyáznia a mozgással. "Maximum a fogkefét emelhettem fel."

Rajmund szavaiból kitűnik, a 12 évvel ezelőtti baleset emléke máig elevenen él benne. A vízilabdás elmondta: emellett volt pár "klasszikus" sportbalesete is. Mint magyarázta: az ujjtörések már-már hétköznapinak számítanak náluk.
 

A Bors Nagy Duett Backstage vendégei ezen a héten Wolf Kati és Fodor Rajmund voltak. Természetesen az előző hetekhez hasonlóan most is rengeteg érdekességet árulunk el a kiesőkről - és persze magáról a versenyről is. Irány - minden nap! - a www.borsonline.hu/backstage!
 
Vajon ki lesz a következő kieső? Ezt sajnos még mi sem tudjuk, az azonban biztos, hogy vasárnap estétől várják az újabb olvasói kérdéseket - amiket ide kattintva lehet majd feltenni!
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Exkluzív dokumentumfilm Szíriáról a Duna televízióban hétfőn

Exkluzív dokumentumfilm Szíriáról a Duna televízióban hétfőn
A Közel-Keleten élő keresztények helyzetét bemutató film feszített tempóban, háborús körülmények… Tovább olvasom