Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson 0°C | 10°C Még több cikk.

Így is lehet: egy román közgazdász tizenegyszer nyert a lottón ezzel a módszerrel

Éveken át tanulmányozta a lottót egy román közgazdász, mire rájött, hogyan lehet túljárni a rendszer eszén.
 Ez annyira jól sikerült, hogy a módszerével tizennégyszer sikerült eltalálnia az összes nyertes számot - Írja a BorsOnline

Stefan Mandel kidolgozott egy algoritmust és első körben a rendszer gyenge pontját játszotta ki. Barátai segítségével 5 és fél milliót költött lottószelvényekre Romániában, mert a módszere az volt, hogy bizonyos összeg fölött megéri az összes lehetséges kombinációt megtenni. El is vitte a főnyereményt, és 1 millió forint haszna lett belőle, amiből Ausztráliába költözött.

Ezután volt tőkéje és ideje is arra, hogy továbbfejlessze a módszert, és megépítsen egy rendszert, amelyben számítógépek és nyomtatók töltik ki a szelvényeket. Miután tucatszor nyert, kénytelenek voltak megváltoztatni a szabályokat úgy, hogy ne lehessen tömegesen felvásárolni szelvényeket és azokat géppel kitölteni.

Stefan még ekkor se adta fel, Amerikában kereste meg azokat a lottókat, amelyeknél a nyeremény összege több volt, mint amennyit az összes kombináció kitöltésébe kellett fektetni, cégén keresztül pedig folytatta a tömeges kitöltést. Az összes lehetséges nyereményt elvitte hétmillió szelvénnyel. Az akkori szabályoknak megfelelően mindent legálisan csinált, mégis pereskedés lett belőle.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mágnessel horgászott vashulladékra, gépfegyvert fogott ki - Videó

Mágnessel horgászott vashulladékra, gépfegyvert fogott ki - Videó
Valószínűleg egykori gyilkosság bizonyítékait halászta ki az a férfi, aki mágnessel ment horgászni. Tovább olvasom