Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Így sértették meg Bangó Margitot

A nótaénekes épp a család kedvencét, halászlevet főzött, amikor előtört belőle egy régi emlék.
Nagy hagyománya van Bangó Margit családjában a halászlé készítésének, amelyet mindig a művésznő készít el a családnak. Bár unokája – Tina – gyakran segít neki, ezúttal Emilio is a konyhában tüsténkedett. Az énekes egészen addig volt lelkes, amíg elő nem került a hal ikrája, amelyből szintén került a levesbe. A zenész óckodik ettől a belsőségtől és bár felesége biztatta, hogy kóstolja meg, még nem vette rá magát.

– Javasoltam Emilionak, hogy legyen bátrabb és kóstolja meg a levesben. Olyan ez, mint a kaviár. Szerintem nagyon ízlene neki, de még nem tudtam rávenni, hogy megkóstolja – mondta Emilio felesége, Tina.
Bangó Margit pedig egy történettel is előállt a kaviár kapcsán.

– Egyszer Ukrajnában voltam egy esküvőn, énekelni. Nagyon jó társaság volt! Mentem az asztalok között, énekeltem és akkor vettem észre, hogy gyöngyszem nagyságú kaviár volt az asztalokon, máglyarakásba halmozva. Leesett az állam – mondta Bangó Margit, aki nagyon kedveli ezt a kulináris különlegességet. – Hajnali 5-kor indultunk el az esküvőről, vissza Magyarországra. Ekkor odajött hozzám a friss házasok rokonsága azzal, hogy nem akarnak megsérteni, de látják, hogy szeretem a kaviárt, adhatnak-e az útra belőle. Azonnal rávágtam, hogy ha ők ezt annak nevezik, akkor sértsenek meg ezzel, de nyomban, nem bánom! – mondta a Drága családom mai epizódjában Bangó Margit, akinek előadását – a művésznő legnagyobb örömére – egy különféle kaviárokkal megpakolt, hatalmas dobozzal hálálta meg a vendéglátó.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

346 millió 606 ezer 800 forintot vittek el a hadvezérek

346 millió 606 ezer 800 forintot vittek el a hadvezérek
Március 18-án 300. adását ünnepli a Honfoglaló a Duna Televízión. Tovább olvasom