Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Ilyen még nem volt a műsorban: kizárják az X-Faktorból a verekedő Kristófot

Ilyen még nem volt a műsorban: kizárják az X-Faktorból a verekedő Kristófot
A 19 éves fiú mindezek ellenére úgy érzi, hogy az álmai még nem értek véget. Sőt!
Ilyen még nem volt nálunk: kizárnak egy versenyzőt. Petics Kristóf nem folytathatja tovább az X-Faktorban, ugyanis verekedett, a rendőrség testi sértés miatt folytat ellene eljárást - írja a Bors.

- Nem folytathatom a versenyt - mondta Petics Kristóf a lap újságírójának. - Beszéltem a mentorommal, Puskás Petivel négyszemközt, és elmondta, hogy ő is megcsinálta a maga hülyeségeit, de van egy határ, amit nem szabad átlépni. Ennek ellenére sajnálja. Én válaszként el­énekeltem neki az ő Sorry című számát, mert baromira megtisztelve éreztem magam, hogy a mentoráltja lehettem, ha csak néhány hétig is. Sajnos már nem tudom visszacsinálni a dolgokat, pedig szeretném. Peti azért biztatott, és azt mondta: reméli, hogy találkozunk még.

Ilyen eset, hogy kizárjanak egy szereplőt a tehetségkutatóból, Magyarországon még nem volt. A 19 éves fiú mindezek ellenére úgy érzi, hogy az álmai még nem értek véget. Sőt, az X-Faktor csak a kezdet volt!

- Szeretnék zenekart alakítani, ezenkívül négy könyvet is írtam, most adom ki az első, Kisülés című kötetet. Ez egy életrajz, ami az elmúlt négy évemet tartalmazza: verseket, nyolc drámarészletet, illetve naplórészleteket. Van közte abszurd dráma, komédia. Bár a mostani verekedéshez hasonló esetem nem volt, mélypont viszont bőven: temetés, magány stb. - árulta el Kristóf a Borsnak.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Winkler Robi menő traktorost faragott az iskolásokból

Winkler Robi menő traktorost faragott az iskolásokból
A műsorvezető a "Legyél te is mezőgépész!" program keretein belül a bajai pályaválasztási napon… Tovább olvasom