Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Ingyentemetéssel kecsegtette drukkereit egy baseballcsapat

Ingyentemetéssel kecsegtette drukkereit egy amerikai baseballcsapat annak köszönhetően, hogy egy szponzora temetkezési vállalkozó.
A Lehigh Valley IronPigs nevű csapatról van szó, amely a harmadosztályban szerepel csupán. Drukkerei közül csak egy nyerhette el a 10 ezer dollár - 2,2 millió forint - értékű temetési csomagot. A pályázóknak fogalmazást kellett írniuk arról, hogy minként képzelik el az ideális temetést - a sajátjukat -, és hogy miért érdemelnék ki az ingyenességet.

A felhívás nyitott fülekre talált, az ajándéktemetés reményében több mint ötvenen írtak "pályázatot". A zöm komor esszét írt, néhányan azonban vidáman fogták fel a dolgot. Egy férfi Rossini Tell Vilmosának lendületes nyitányrészletét kérte muzsikaként, egy nő pedig kidobólegényeket igényel arra az esetre, ha a gyásznép soraiban akadnak olyanok, akik nem kellően szomorkodnak.

Az eredményhirdetés kedden este volt. A győztes koporsót, halottaskocsis fuvarozást, sírkövet, koszorút egyaránt kap, és választhat, hogy balzsamozzák vagy hamvasszák.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Krumpliba ˝nőtt˝ egy elveszett gyűrű - fotó

Az eset Bajorországban, azon belül egy unterfrankeni gazdapárral esett meg. Tovább olvasom