Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 11°C Még több cikk.

Johnny Hallyday kihagyta végrendeletéből vér szerinti gyerekeit - most perelnek

Johnny Hallyday kihagyta végrendeletéből vér szerinti gyerekeit - most perelnek
A rocksztár mindent utolsó feleségére, Laeticiára hagyott, annak halála esetén a teljes örökség egyenlő arányban két örökbefogadott lányukra száll.
Pert indítottak az örökségből való részesedésért a decemberben elhunyt Johnny Hallyday francia rocksztár kisemmizett vér szerinti gyermekei, Laura Smet és féltestvére, David Hallyday.

A 74 évesen rákbetegségben meghalt énekes végrendeletében mindent utolsó feleségére, Laeticiára hagyott, annak esetleges halála esetén a teljes örökség egyenlő arányban két örökbefogadott lányukra, a vietnami származású Jade-re és Joyra száll.
 A 34 éves Laura Smet, aki a zenészlegenda Nathalie Baye színésznőhöz főződő kapcsolatából született, hétfőn ügyvédek útján tárta a világ elé, hogy semmit sem örökölt apjától, sem ingatlanvagyont, sem jogdíjat, de még egy emléket sem, "még a neki szentelt, Laura című kislemezének a borítóját sem".

Mint az ügyvédek a hétfői sajtótájékoztatón elmondták, Laura Smet "megdöbbenéssel és fájdalommal" tudta meg a végrendeletből, hogy Johnny Hallyday kisemmizte őt és 51 éves bátyját.

A nő hangsúlyozta, hogy szerette volna családon belül rendezni az ügyet, de nem maradt más választása, mint "harcolni az érdekeiért és minden lehetséges jogi eszközzel megvédeni apja munkásságát".

Johnny Hallyday a 2000-es években telepedett le Laeticiával Kaliforniában, a család felváltva élt Los Angelesben, Franciaországban és Saint-Barthélémy karib-tengeri szigeten, ahol eltemették.

A kaliforniai törvények értelmében érvényes a rocksztár végakarata, a francia jogszabályok azonban nem teszik lehetővé a vér szerinti gyermekek teljes kisemmizését.

"A végrendelet teljes mértékben szembe megy a francia joggal" - hangsúlyozta Laura Smet.

A bálványozott énekes ötször nősült, kétszer ugyanazt a nőtt vette feleségül, viszont csak élettársi kapcsolatban élt lánya, Laura anyjával. Fia első házasságából, Sylvie Vartan énekesnőtől született.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jamie Oliver olasz étteremlánca mintegy a felére csökkenhet - 12 angol étterem bezárását tervezik a hitelezők

Jamie Oliver olasz étteremlánca mintegy a felére csökkenhet - 12 angol étterem bezárását tervezik a hitelezők
A világhírű Tv szakácsnak jelenleg 25 étterme van Nagy-Britanniában. További 28-at üzemeltetnek a… Tovább olvasom