Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Karrierhez segíti a testvéreit a hollywoodi sztár

A család a legfontosabb Damon Wayans életében, akit a legtöbb hí­rességgel szemben nem bosszant, ha egy szerette is rivaldafénybe vágyik, ha­nem minden eszközzel támogatja.
Damon az egyik legkeresettebb afroamerikai színész, a hazai nézők jelenleg a Halálos fegyver című sorozatban láthatják, amelyben Danny Glover egykori szerepét, Roger Murtaugh-t alakítja. Az 58 éves színésznek ki­lenc testvére van – négy fiú, öt lány –, és a Wayans fiúk mindegyike a szórakoztatóiparban dolgozik. Marlon, Keenen és Shawn neve sem cseng ismeretlenül a mozirajongók előtt - írja a borsonline.hu.

– Család nélkül a sikerek mit sem érnek. Mi kivétel nél­kül büszkék va­gyunk a má­sikra, és meg sem fordult a fejünkben, hogy akár egy percig is veszekedjünk a színészet miatt. Ehelyett inkább összefogunk, és együtt alkotunk – mondta Wayans.

A szoros kapcsolatot valószínűleg a neveltetésüknek köszönhetik, mert bár Jehova ta­núiként roppant szigorúan nevelték őket, összetartásból, testvéri szeretetből jelesre vizsgáztak. Damon maga is igyekezett nagy családot alapítani, de neki „csak" négy gyerek jött össze.

– Még mindig nem tartom öregnek magam az apasághoz, ha az élet úgy hozza, nyitott vagyok az újabb gyermekáldásra – nyilatkozta az elvált Damon, majd hozzátette: annyi gyerek van a Wa­yans famíliában, hogy már az is óriási fegyvertény, ha mindegyiknek megjegyzi a nevét.
 
Borsonline.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Reklámokon civakodik a Szulejmán és felesége

Reklámokon civakodik a Szulejmán és felesége
Eltérően gondolkodik a reklámlehetőségekről Bergüzar Korel és Halit Ergenc. Tovább olvasom