Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Kezd eldurvulni Angelina Jolie és Brad Pitt válása

Jolie azzal vádolja férjét, hogy nem támogatja megfelelően anyagilag a gyermekeit, Pitt szerint felesége manipulálja a sajtót.
Brad Pitt amerikai színész szerdán visszautasította azon állításokat, amelyek szerint nem támogatja megfelelően anyagilag a gyermekeit és azzal vádolta meg válófélben lévő feleségét, Angelina Jolie-t, hogy megpróbálja manipulálni a sajtót a pár hosszúra nyúló válási procedúrája során.

Pitt jogi képviselői szerint a színész több mint 1,3 millió dollárral (360 millió forint) járult hozzá Jolie és hat gyermekük kiadásaihoz azóta, hogy a pár 2016-ban különvált.
    
A Los Angeles-i feljebbviteli bírósághoz benyújtott dokumentumok szerint a színész továbbá 8 millió dollárt adott kölcsön Jolienak, hogy a színésznő új házat vehessen. Jolie ügyvédei szerint azonban Pitt kamatot számol fel a Jolie-nak adott kölcsönre és a színésznő egyedül kénytelen fedezni a gyerekek ellátási költségeinek döntő részét.
    
Keddi bírósági beadványában Jolie azt írta, hogy Pitt "nem fizetett megfelelő gyerektartást" azóta, hogy a színésznő 2016 szeptemberében kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva beadta a válókeresetet.
    
Pitt ügyvédei válaszként úgy fogalmaztak, hogy a színésznő állításai "alig burkolt erőfeszítések a sajtóban megjelenő hírek manipulálására".
    
Pitt és Jolie 2004-től éltek együtt, 2014 augusztusában házasodtak össze. Három saját és három fogadott gyermekük van. A gyerekek elsődleges felügyeleti jogát Jolie kapta meg.
    
A színésznő korábban elmondta, azért döntött a válás mellett, mert nem értett egyet azzal, ahogy férje a gyerekekkel bánik, állítólag bántalmazta is őket. Pittet gyermekvédelmi és FBI-vizsgálat is tisztázta az utóbbi gyanú alól, nevezetesen, hogy durván bánt fiával, Maddoxszal egy privát repülőút alkalmával.
    
A gyermekek felügyeletének ügyében a végső döntés még nem született meg.
    
A színésznő kedden hangsúlyozta, hogy fel akarja gyorsítani a válási procedúrát és 2018 végére ismét egyedülálló akar lenni. Pitt bírósági beadványa szerint azonban nem Jolie, hanem a színész volt az, aki elsőként kérvényezte az eljárás meggyorsítását.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hazaárulótól a luxustraktorig - képekben mutatjuk a magyar traktortörténelmet

A hazaárulótól a luxustraktorig - képekben mutatjuk a magyar traktortörténelmet
Tüzes gép, hazaáruló és nőknek készült körmös traktor - ők a magyar mezőgazdaság történetének főszereplői. Tovább olvasom