Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Kihalt civilizáció nyomaira bukkantak a Marson?

Az ufóvadászok szerint a NASA saját magát buktatja le.
Saját magát buktatja le az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) a Marson készült felvételekkel, és hiába próbálják eltitkolni, hogy léteznek földön kívüliek – hiszik kitartóan az ufóvadászok, akik szerint a Curiosity marsjáró maga szállítja rendre a megdönthetetlen bizonyítékokat az idegen létformákról. Landolása, azaz 2012 óta a szonda rengeteg csemegével szolgált az ufóhívőknek. Láttak már a felvételeiben madárkoponyát, hatalmas emberi arcot, szabályos piramist, megkövesedett férgeket - írja a borsonline.hu.

A kozmikus civilizációk térben és időben folyamatosan terjeszkednek az univerzumban. Voltak civilizációk, amelyek háborúban álltak egymással. Ennek nyomait őrzi a Mars, az ottani túlélők utolsó üzenete az 1975-ben felfedezett arc, amelyről bebizonyosodott, hogy mesterséges eredetű – állítja Tóth László mérnök-kutató, amint az olvasható a magyar ufószövetség honlapján.

Scott C. Waring ufóvadász hosszú órákat töltött el a nagy felbontású Mars-fotók bogarászásával. Legutóbb hátborzongató eredményre jutott. Két űrlény – szerinte meglehetősen emberszerű – alakját vette ki a sziklák között. Az egyik alak alacsony és kövér, a másik pedig társánál kétszer magasabb és vékony – állítja honlapján az ufológus. – Az egyik alak térde hajlított, mintha ülne, és a lába kiterjedt – magyarázza Waring. A NASA szerint optikai csalódásról van szó, pusztán köveket látni.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bucsi Réka Solar Walk című animációs filmjével versenyez a Berlinalén

Bucsi Réka Solar Walk című animációs filmjével versenyez a Berlinalén
A 21 perces Solar Walkot galaktikus utazásként jellemezte a rendező. Tovább olvasom