Délmagyar logó

2019. 05. 25. szombat - Orbán Még több cikk.

Kirúgták Bárdosi Sándort és Növényi Norbertet

Kirúgták Bárdosi Sándort és Növényi Norbertet
A két jómadár ezúttal egy diszkóban, több munkakörben próbált meg bizonyítani a Sláger TV-n látható, A helyettesítők című műsorban. Azonban ezúttal kihúzták a gyufát és műszakjuk hamarabb ért véget, mint az tervben volt.
Az éjszakai életbe vetette bele magát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, akik ezúttal egy szórakozóhely dolgozóiként próbáltak meg helyt állni. A helyettesítők először a nyitás előtti munkálatokban segédkeztek, ám már ez sem ment zökkenőmentesen.
Gondoltam feltakarítom a táncteret, ehhez volt is takarítóeszköz, de valamiért nem haladtam vele. Kiderült, hogy be se kapcsoltam a gépet  mondta Bárdosi Sándor, aki jéghordás közben is inkább csak a mókázáson törte az eszét, így egy jégkockát ejtett Növényi pulcsija alá, amit az olimpikon nem hagyott szó nélkül. Míg Norbi ruhatárosként is megpróbált helytállni, addig Bárdosi nem igazán találta a helyét. A két jómadár végül a portán kötött ki, ahol a vendégek fogadása és beléptetése lett volna a feladatuk. Azonban ez sem ment nekik zökkenőmentesen.

Elmagyarázták mit és hogyan kell csinálni, tíz évig portáztam, nem gondoltam, hogy bármi fennakadás lesz  mondta Növényi, aki Bárdosival együtt mégis vétetett egy végzetes hibát. Az illemhelyiség felkeresését egyszerre időzítették, így a porta őrizetlenül maradt, a két jómadarat pedig elbocsátották portaszolgálatos munkájából.
Nagyon hideg volt kint, kicsit már kezdtünk besokallni és a mosdót is szerettem volna meglátogatni, akárcsak Norbi. Igaz kérték, hogy ezt váltásban tegyük, de gondoltuk nem bukunk le, ha mindketten belógunk. Nem így lett, lebuktunk és elbocsátottak minket. Ennek ellenére megengedték, hogy a buliban fújjuk ki a fáradt gőzt, ami nagyon jól esett mindkettőnknek mondta Bárdosi a Sláger TV-n csütörtökönként 20:00-tól látható műsor, A helyettesítők legújabb epizódja kapcsán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiderült, ki alakítja a gonoszt a 25. James Bond-filmben

Kiderült, ki alakítja a gonoszt a 25. James Bond-filmben
Daniel Craig utoljára fog a 007-es ügynök szerepében a kamerák elé állni. Tovább olvasom