Délmagyar logó

2019. 06. 25. kedd - Vilmos 20°C | 30°C Még több cikk.

Közleményben kürtölte világgá az örömteli hírt Eddie Murphy

Közleményben kürtölte világgá az örömteli hírt Eddie MurphyEddie Murphy amerikai színész és felesége, Paige Butcher ausztrál modell egy Los Angeles-i rendezvényen 2016. november 20-án. Fotó: MTI/AP/Richard Shotwell
A hollywoodi filmsztár és komikus nagyon boldog.
Tizedszer is apa lett Eddie Murphy. A filmsztár kisfiának Paige Butcher ausztrál modell az édesanyja.

A pár közleményben hozta nyilvánosságra, hogy Max Charles Murphy pénteken jött világra 3000 grammos súllyal. A kisfiú középső neve Murphy bátyjának, az ugyancsak színész Charlie Murphynak az emlékét őrzi, aki tavaly hunyt el leukémiában.

A 39 éves Butcher és Murphy 2012 óta él együtt, első gyermekük, Izzy kétéves.

Murphy legidősebb gyermeke a 29 éves Eric.

Az amerikai színész tíz gyermeke öt anyától született. Eric édesanyjáról, Paulette McNeelyről keveset tudni, kerüli a sajtónyilvánosságot. Második fiának, az 1990-ben született Christiannak Tamara Hood Johnson az édesanyja.

Murpynek öt gyermeke - Bria, Myles, Shayne, Zola és Bella - született volt feleségétől, Nicole Mitchell Murphytől, akivel 1993 és 2005 között voltak házasok.

A válás után a színész a volt Spice Girllel, Mel B-vel randizgatott, és ebből a kapcsolatból is született egy gyermek. Angel Iris Murphy Brown 2007. április 3-án, Murphy születésnapján jött világra.

Az egyik legjobban fizetett hollywoodi filmsztár és komikus 2016-ban azt nyilatkozta, hogy "élete legragyogóbb részét" jelentik számára a gyermekei. "Az egész életem körülöttük forog" - mondta.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meseszép: mézeskalácsból készült el Szepetnek mása - galéria

Meseszép: mézeskalácsból készült el Szepetnek mása - galéria
A Zala megyei község jellegzetes épületeit több mint húsz kilogramm lisztből formázták meg a helyi… Tovább olvasom