Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Kozso úgy tűnik, vétlen volt a közúti balesetben

Megnyugtató módon zárulhat az énekes számára annak a közlekedési balesetnek a vizsgálata, amiben állítása szerint vétlen volt, a sérült azonban őt hibáztatta.
Kozsó augusztus közepén, Budapesten karambolozott L. Ivettel. A nő látványra szörnyű, nagyon súlyos sérüléseket szenvedett: a sípcsont és szárkapocscsont törése mellett szinte az egész testéről lehorzsolódott a bőr. Lapunk munkatársa első cikkünk készültekor megkereste a robogós hölgyet, aki nem akart az ügyben nyilatkozni, az énekes viszont elmondta, ahogy szerinte történt az eset.

– Egy jobb kezes kereszteződésben nekem volt elsőbbségem, amikor oldalról belém szállt egy motoros. Azonnal megálltam, kiszálltam, és segítettem neki. Bárki más segített volna, emberként viselkedtem, ez természetes. Mentőt hívtam, és megvártam, amíg ellátják. Nagyon sajnálom, hogy megsérült, remélem, minél hamarabb felépül, nincs felelősségem az ügyben... – mondta a Borsnak az énekes.

A Budapesti Rendőr-főkapitányságtól péntek este (lapzárta után) kapott választ a Bors a balesetre vonatkozó kérdésekre: „A Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2017. 08. 19-én érkezett bejelentés, miszerint Budapesten a II. kerület Pusztaszeri úton egy motoros és egy személyautó ütközött. A balesettel összefüggésben – amelyben egy személy sérült meg – a rendőrség egy 35 éves nővel szemben szabálysértési eljárást indított" – írták, vagyis jelen állás szerint a motoros hölgy lehet a vétkes az ütközésben, nem az énekes.

Kerestük Kozsót a hírrel, de a zenész a menedzserével azt üzente, hogy nem tud többet elmondani, mint eddig. Sikerült elérnünk a megsérült fiatal nőt is, de a vizsgálat lezárultáig ő sem kívánt megszólalni.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A veronai arénában gigakoncerttel emlékeznek a 10 éve elhunyt Pavarottira

A veronai arénában gigakoncerttel emlékeznek a 10 éve elhunyt Pavarottira
Koncertsorozattal és számos más eseménnyel emlékezik Olaszország a 10 éve elhunyt Luciano… Tovább olvasom