Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Lagzi Lajcsi azt kérte a gyerekeitől, hogy ne viseljék a nevét

A trombitás úgy érezte, a villanylopás vádja, és a körülötte kialakult botrány sötét árnyékot vet feleségére és három gyermekére is.
Noha ártatlannak vallja magát, Galambos Lajos mérhetetlen lelkiismeret-furdalást érez az elmúlt évek történései miatt, mert szeretteinek is viselniük kell azt a bélyeget, amelyet a gáz- és villanylopás vádja sütött rá.

Mint ismert, a gyanú szerint a népszerű trombitás öt év alatt több tízmillió forintnyi kárt okozott a közmű­szolgáltatóknak, a Budaörsi Járási Ügyészség ezért 2015 szeptemberében előzetes börtönbüntetés letöltésére kötelezte a ze­nészt, aki 125 napot ült a rá­csok mögött, a családjától és a külvilágtól elzárva. Noha azóta többször is bíróság elé került a zenész szövevényes ügye - idézte fel a Bors.

Lajcsi ez idáig nem tudta bizonyítani az igazát, és a körülötte kialakult botrány sötét árnyékot vet feleségére és három gyermekére is.
 
Apjuk azt szeretné, ha Lala, Bogi és István nem szenvedne hátrányt miatta. Kép forrása: borsonline.hu Fotó: Bánkúti Sándor
Apjuk azt szeretné, ha Lala, Bogi és István nem szenvedne hátrányt miatta. Kép forrása: borsonline.hu Fotó: Bánkúti Sándor


A trombitás ennek akart vé­get vetni azzal, hogy megkérte két fiát, Lajost és Istvánt, valamint lányát, Boglárkát, változtassa meg a családnevét. Ők azonban nem teljesítették a bajba került zenész kérését, nem hajlandók megtagadni apjukat.

– A meghurcoltatásomat követően szó szerint kérleltem őket, hogy hagyják el a Galambos családnevet, mert épp elég nekem igazságtalanul bűnhődnöm, a gyerekeim ne szenvedjenek!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ország 25 mozijába várják a nézőket premier előtti fesztivál-kedvencekkel

Az ország 25 mozijába várják a nézőket premier előtti fesztivál-kedvencekkel
A 3. Európai Art Mozi Napon a résztvevő mozik Európa-szerte változatos programokkal és premier… Tovább olvasom