Délmagyar logó

2019. 06. 27. csütörtök - László 20°C | 33°C Még több cikk.

Lelépett Harsányi Gábor partnere

Felújítaná nagy sikerű színművét, a Börtönszínházat Harsányi Gábor, de nincs partnere. Kollégája ugyanis dobbantott Amerikába.
– Az egész történet olyan mint egy álom, a vége azonban rém­álom lett. Egy lelkes amerikai magyar ismerősöm keresett meg azzal, hogy segít benevezni minket egy off Broadway fesztiválra New Yorkban, így kerültünk ki a Midtown Nemzetközi Színházi Fesztiválra – mesélte a Borsnak a színész, egyben a darab írója.

– Ott kaptam meg a legjobb férfialakítás díját sok tucat színész közül. Ez máig hihetetlen számomra, annál is inkább, mert rengeteget kínlódtam az angol kiejtéssel. Nem úgy a magyar partnerem, aki perfekt angol volt. Már tudom, hogy ez lett a „vesztem", mert ő már rég eltervezhette, hogy kinn marad. De erről én persze nem tudtam. A hazafelé vezető út előtt derült ki, hogy ő kinn marad, jöhettem haza egyedül.
 


– Nagyon mérges voltam, azóta viszont nem találok magam mellé partnert, aki úgy tudna angolul, mint ő. Pedig több meghívást is kaptunk Amerikába, de azóta csak magyarul tudjuk játszani. Az én szerepem megengedi az akcentust, de a fiatalabb színészé nem – szögezte le a színművész, aki több nagy dobásra is készül a közeljövőben. Július 5-én a Városmajori Szabadtéri Színpadon kerül színre a Bazi nagy magyar lagzi című darabja, de elkészítette a Jó estét nyár, jó estét szerelem folytatását is.
 
Borsonline.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megelevenedett Tolkien regénye - A cseh erdőben vívta meg csatáját az öt sereg - Rengeteg fotó

Megelevenedett Tolkien regénye - A cseh erdőben vívta meg csatáját az öt sereg  - Rengeteg fotó
A regénybeli híres csata megelevenítésére több százan gyűltek össze a város környéki erdőben. Tovább olvasom