Délmagyar logó

2019. 03. 21. csütörtök - Benedek 0°C | 14°C Még több cikk.

Megkérte barátnője kezét Aurelio

Az esküvőre még várni kell.
Le se tagadhatná reality-műsoros múltját Aurelio, aki némiképp színpadias húzással Máltán, a TV2 ügyességi vetélkedős valóságshow-jában, A legbátrabb párosban kérte meg szerelme, Dominika kezét. Az egészben még érdekesebb, hogy a srác szavaiból úgy tűnik ki, a korábban több konfliktust megélt kapcsolat miatt a nagy döntés sokban függött a játéktól - írja a Bors.
 

Nem titok, korábban sok konfliktusunk volt, de helyreállt a kapcsolatunk. Úgy voltam vele, ha együtt végigcsináljuk a játékot, és nem szakítunk, akkor megkérem a kezét. Már hónapokkal korábban kitaláltam és elterveztem mindent"

- nyilatkozta Aurelio a Blikknek, hozzátéve, bizony volt benne némi drukk. Főleg amiatt, hogy vajon mit mond majd a lány.

Amiatt is izgultam, mi lesz, ha nemet mond. Az a legcikibb dolog a világon. Az én előéletemmel nem gondolta volna senki, hogy megállapodok, ezért szinte mindenki meglepődött. Anyukám nagyon örült, talán ő szerette volna a legjobban, már mondogatta nekem egy ideje. Utólag tudtam meg, hogy a hagyomány szerint a férfinak ki kell kérnie a lányt az apjától, de én ezt nem tettem meg. Mondjuk nem is vagyok egy nagy hagyománykövető. Az esküvőt nem akarjuk elkapkodni, nem hiszem, hogy hamarosan lesz lagzi"

- árulta el.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sorra nyeri a szakmai díjakat a Néprajzi Múzeum új épülete

Sorra nyeri a szakmai díjakat a Néprajzi Múzeum új épülete
Az Európa legjobb középülete díj után a világ legjobb középülete díjat is elnyerte a Liget Budapest… Tovább olvasom