Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 20°C | 32°C Még több cikk.

Megkezdődött Kim Kardashian és Kanye West esküvői maratonja

A háromnapos rendezvény egy ötvenfős villásreggelivel indult a Párizs melletti Wideville-kastélyban, majd a Versailles-i kastélyban és Firenzében folytatódik.
A hírek szerint ötvenfős villásreggelivel kezdődött meg pénteken Kim Kardashian és Kanye West háromnapos esküvői maratonja a Párizs melletti Wideville-kastélyban, a nagy médiafigyelem kísérte lakodalom során a násznép a versailles-i kastélyba, majd Firenzébe látogat.

A 36 éves Kanye West rapper és 33 éves barátnője, a valóságshow-sztár Kim Kardashian röviddel dél előtt érkezett a Valentino olasz divattervező tulajdonában lévő 17. századi kastélyba tucatnyi sötét üvegű fekete szedán kíséretében. Valentinót délelőtt fekete limuzin szállította a Párizstól mintegy 40 kilométerre fekvő kastélyába.


A személyzet egyik tagja szerint a fiatal pár azt kérte, hogy a gépkocsik belsejét Chanel parfümmel illatosítsák.

Péntek reggel óta újságírók toporogtak a birtok főbejáratának öntöttvas kapurácsai előtt. A birtok felett helikopter körözött, az újságírók gépkocsijának rendszámát a városháza egyik alkalmazottja jegyezte fel.
A celebpár eredetileg a pompázatos versailles-i kastélyban akarta tartani lakodalmát, de Cathérine Pégard, a kastély vezetője elmagyarázta nekik, hogy ez nem lehetséges.


A pár, amelynek már vagy egy kislánya, a hírek szerint május elején kötött polgári házasságot Kaliforniában.

A Wideville-kastélyban elköltött villásreggeli után a pár késő délután a versailles-i kastélyba látogatott. Ezután a násznép magánrepülőn Firenzébe repül, ahol vasárnap 1600 meghívott jelentében folytatódik az ünnepség egy 16. századi erődben.


Sajtóértesülések szerint az esküvő – a finanszírozásában részt vevő szponzoroknak köszönhetően és a ceremóniáról készülő exkluzív fotók értékesítése révén – akár 21 millió dollárt is hozhat az ifjú pár konyhájára.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Árva medvebocs maradt rendőrségi ˝őrizetben˝ Oregonban

Az ötkilós bocsot egy fiatal fiú vitte be. A rendőrfőnök szerint jól viselkedett. Tovább olvasom