Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Mick Jagger vad szexuális életét tárja fel egy új életrajz

A könyv közzétett részletei szerint Jagger és David Bowie művészként és férfiként is lelkesedett egymásért.
Mick Jagger vad szexuális életét - beleértve a zenevilág egy másik ikonjával, David Bowie-val folytatott állítólagos homoszexuális kapcsolatát is - tárja fel a Rolling Stones énekeséről szóló új életrajzi kötet.

A Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger című könyv szerzője Christopher Anderson, akinek új munkájából a The New York Daily News közölt ízelítőt. Az író korábban Madonnáról, Michael Jacksonról, Jackie Kennedyről és Diana walesi hercegnőről készített életrajzi, bár inkább botránykönyvet.

A lapban közzétett részletek szerint Jagger és Bowie művészként és férfiként is lelkesedett egymásért. Jagger négy évvel idősebb Bowie-nál, aki feltörekvő csillag volt, amikor a Rolling Stones már letette névjegyét. A két zenész 1973-ban ismerkedett meg, Bowie akkoriban Ziggy Stardust hivalkodó, kétnemű karakterét felöltve vált egyre ismertebbé, és nem csinált titkot abból, hogy biszexuális, és nejével cserélgetik a partnereiket. A könyv részletekkel szolgál arról, hogy több közös program után a két zenész az ágyban kötött ki, és Bowie-ék szolgálója, illetve Bowie neje látta is őket együtt. Bowie neje, Angie egy idő után már viccelődött az ügyön: mint egyszer megjegyezte, a két zenész az ágyban épp az Angie című számot írta...

Mick Jagger a könyv szerint Angie-t is el akarta csábítani, de nem járt sikerrel. Élettársa, Marianne Faithfull viszont kapcsolatba bonyolódott Bowie-val 1973-ban.

Christopher Anderson megszólaltatta könyvében azt az Ava Cherryt, aki mindkét zenésszel viszonyt folytatott. Az énekesnő állítása szerint a két férfi között érzelmi kapcsolat volt, és sokszor látta őket együtt.

A szerző kitért Jagger és Carla Bruni volt francia first lady viszonyára is. Jagger barátjától, Eric Claptontól szerette el az olasz-francia topmodellt; Clapton állítólag kérlelte Jaggert, hogy hagyja békén Brunit, mert szereti.

Anderson azt is belevette könyvébe, hogy Jagger még Angelina Jolie-ra is szemet vetett - még egy értékes gyémánt fülbevalóval is próbálta megnyerni magának -, de az akkor 22 éves színésznő végül nemet mondott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tűzoltóság: Ne hívjanak macskához!

Megelégelte a londoni tűzoltóság, hogy nyakra-főre fán rekedt macskák lesegítéséhez hívják őket, és… Tovább olvasom