Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Milyen nehézségekre számíts életed során? - Horoszkópod elárulja

Ismerd meg azon hibáidat, melyekkel megnehezíted az életed. Így könnyebb lesz elkerülni a belőlük adódó nehézségeket.
Mindenkinek megvan a maga keresztje. Te is rendelkezel olyan jellemvonásokkal, melyek több problémát okoznak számodra, mint amennyi hasznot húzol belőlük. Tudd meg, hogy ezek a tulajdonságok milyen nehézségeket okozhatnak életed során.

Kos (III. 21. - IV. 19.)

Spontán, impulzív ember lévén a legtöbb dolgot azonnal szeretnéd, így hajlamos lehetsz a meggondolatlanságra. Előfordulhat, hogy emiatt másokat is megsértesz - nem azért, mert bántani akarod őket, de ami a szíveden, az a szádon. Kosként mind a magánéletedben, mind pedig a munkahelyeden próbálj elfogadóbb lenni a téged körülvevő emberekkel, ha éppen nem képesek felvenni a tempódat.

Bika (IV. 20. - V. 20.)

Gyakorlatias és állhatatos ember vagy. E tiszteletreméltó tulajdonságokhoz nagyfokú meggondoltság társul - amit azonban a nálad gyorsabban élő emberek visszahúzó erőként értékelhetnek, és előfordulhat, hogy emiatt egy idő után nem számolnak veled. Cselekedeteidben próbálj meg spontánabb, ösztönösebb lenni - ne feledd, hogy az esetek nagy részében az első ötlet jön be. A horoszkóp szerint döntéseidet érdemes minél több nézőpont figyelembevételével meghozni.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Racionális szempontok alapján, egyértelmű ismeretekre alapozva és többnyire érzelemmentesen gondolkodsz és cselekszel. Mivel jóformán minden érdekel, sok mindenbe belekezdesz, ám sokszor sem időd, sem energiád nem marad arra, hogy mindent be is fejezz. Emiatt fennáll a szétforgácsolódás veszélye - márpedig akkor sokoldalú tehetséged mindenestül kárba vész. Ikrekként légy következetesebb, és a megszerzett ismereteket ne csak a fejeddel tudd, hanem próbáld megélni őket!

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szociális, gyengéd ember vagy, akinek gondolatait, cselekedeteit ösztönösség hatja át. Látszólagos önzetlenségedben azonban szerepet játszik a becsvágy. A horoszkóp szerint attól tartasz, hogy a többiek elfordulnak tőled, és magadra maradsz. Ezért akkor is kerülöd a konfrontációt, amikor célszerűbb lenne azt felvállalni. A benned felhalmozódó sérelmek frusztrálttá tesznek, és lassan, de biztosan felőrlődsz. Ne akarj mindig mindenkinek megfelelni, a körülötted élők önmagadért szeretnek.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Oroszlán jegyedből adódóan magabiztosan, optimistán gondolkodsz és cselekszel, ami roppant imponáló környezeted szemében. Ugyanakkor néha hajlamos vagy az életet színdarabnak tekinteni, melyben természetesen te vagy a főszereplő. Emiatt mások nagyzolónak, hiúnak gondolhatnak, és annak ellenére, hogy a magad módján mindent megteszel értük, elfordulhatnak tőled. Időnként próbálj meg a kulisszák mögött maradni, a többi szereplőnek is lehetőséget adva.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Horoszkópod szerint reális gondolkodású, megbízható ember vagy. Ám e kiváló tulajdonságok esetenként elmehetnek a pedantéria, a túlzott célszerűség és a perfekcionizmus irányába. Ráadásul egzisztenciális és más félelmeidből adódóan hajlamos lehetsz túlzásokba esni mind a takarékosság, mind a biztonsági intézkedések terén. Mindez elvonhatja figyelmedet és energiáidat az igazán fontos dolgoktól - mint a családod, társad, munkád. Fogadd el magad a hibáiddal együtt, és ne félj felvállalni őket!

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Megnyilvánulásaidat az alkotókészség, az impulzivitás és a stílusosság jellemzi, ám kínosan ügyelsz arra, hogy véletlenül se bánts meg senkit, ezért állásfoglalás nélkül kihátrálsz a szükségszerűen felmerülő konfliktusokból. Döntésképtelenségedből adódóan azonban számos lehetőséget veszni hagyhatsz, melyek révén pedig kibontakoztathatnád rendkívüli adottságaidat. Mérlegként légy határozottabb, és ne hagyd magad befolyásolni a külső tényezőktől! A kellemetlen dolgok az élet velejárói - igyekezz megoldást találni rájuk!

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A horoszkóp szerint sokak számára példakép lehetsz. Energikus, lélekben rendkívül erős, kitartó ember vagy, aki semmilyen körülmények között nem megy bele megalázó kompromisszumokba. Ám, mivel hajlamos vagy minden más szempontot alárendelni az igazságnak, esetenként provokatívvá, cinikussá válhatsz, ami bizony sem a kapcsolatok, sem a karrier terén nem tekinthető előnynek. Igyekezz kibontakoztatni a benned szunnyadó diplomáciai érzéket!

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nyilasként különösképpen fontos számodra, hogy a magad meggyőződései szerint élhess. E tekintetben azonban nem mindig sikerül kijelölnöd a határokat önmagad számára. Ennek pedig emberi és munkakapcsolataid egyaránt kárát láthatják, annak ellenére, hogy alapvetően barátságos, nyitott ember vagy. Ne várd el másoktól, hogy maradéktalanul magukévá tegyék a számodra meghatározó jelentőségű eszmeiséget. Sokféle igazság van, és mindenkinek a magáé a legfontosabb.

Bak (XII. 22. - I. 19.)

Horoszkópod szorgalmassá, precízzé, fáradhatatlanná és állhatatossá tesz - olyannyira, hogy szemedben esetenként csak a megfogható eredmények számítanak. Eközben azonban elmehetsz az élet kínálta örömök mellett, ráadásul az emberek is megfogyatkozhatnak körülötted, mivel azt hiszik, hogy nem elég fontosak számodra. Engedd levegőhöz jutni magad! Vetkőzd le a kötelességérzetedből fakadó merevséget, és meglátod, mennyivel több energiád lesz.

Vízöntő (I. 20. - II. 19.)

Humorérzéked és kapcsolatteremtő képességed miatt széles körben népszerű vagy. Minden körülmények között felvállalt eredetiséged pedig különösen imponáló lehet mások szemében. Megeshet azonban, hogy Vízöntőként egyfajta belső gyengeségből fakadóan túlértékeled az eredetiség jelentőségét. Ha nehezedre is esik, próbálj meg nagyobb mértékben alkalmazkodni szeretteidhez, illetve munkatársaidhoz és főnökeidhez.

Halak (II. 19. - III. 20.)

Horoszkópodból adódóan segítőkész és szeretetreméltó ember vagy. Jegyed névadóihoz hűen inkább sodródsz az eseményekkel, olyannyira, hogy néha túlontúl gyámoltalannak bizonyulsz. Ám előfordulhat, hogy a látszólagos gyámoltalanság egyfajta eszköz a kezedben mások manipulálására. Márpedig az emberek előbb-utóbb belátnak a színfalak mögé, és önfeláldozó természeted ellenére elfordulhatnak tőled.

Szerző: Mezei M. Katalin
Forrás: femina.hu


A cikk másodközlése a Femina írásos engedélyével és jóváhagyásával történik, figyelembe véve a Femina Szerzői jogok idevonatkozó jogi kikötéseit is. A cikk további átvétele, részleteinek közlése, kivonatolása kizárólag a Femina írásos engedélyével lehetséges.

Olvasóink írták

 • 8. eva45 2010. március 14. 19:46
  „7. maradando
  Te jó ég olyan sokan vannak. Vigyázz mert van ollójuk és sajnos visszafele haladnak nem előre. :-)”
 • 7. maradando 2010. március 14. 16:09
  „Zabálni valóak a "rákok" ! :-))”
 • 6. sajtoskukac 2010. március 09. 08:59
  „Hány ember él a földön? kb 5 milliárd. Na ezt elosztjuk 12-vel, , megkapjuk hányan születtek azonos hónapban. Hogy ennyien hasonlítsanak rám, és mindenkinek e tanácsokat kelljen megfogadniuk....”
 • 5. nikyke 2010. március 07. 20:53
  „Hülyeség az egész!!! :))”
 • 4. flexsnake 2010. március 06. 00:04
  „MA virágokkal halmozzák el, mindenki csupa szépet mond önről. NE ijedjen meg, minden temetés ilyen :D”
 • 3. marcsi1950 2010. március 05. 17:17
  „Eddig Bak voltam. Most Vizöntö lettem. Hogy is van ez? Ennyit a horoszkoprol.”
 • 2. kisscitrom 2010. március 05. 16:54
  „Egy újjabb értelmes jóslat:)
  Elárulom, tökre nem jellemző rám amit írnak:D SŐŐŐŐT:)”
 • 1. KolompárRómeó 2010. március 05. 15:58
  „Már nagyon vártam!

  Íme az én mai horoszkópom, amely minden jegyre igaz:
  Ma különös dolgok történhetnek önnel, vigyázzon a piros színnel. Figyeljen kollégája tanácsára.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óriásgép 35 ezer legóból

Múlhatatlan szerelembe esett gyerekként a legóval Ryan McNaught, aki mind a mai napig nem bírja abbahagyni a játékot. Tovább olvasom