Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Minden anya rémálmát élte át Mádai Vivien

Sosem felejti el azt a napot a műsorvezető.
Minden anya rémálmát élte át Mádai Vivien. Piaci forgatagban sétált a család, amikor megtörtént a baj. A műsorvezető sosem felejti el azt a napot – írja a Bors.

– Egyszer elhagytam Zénit a tihanyi piacon – vallotta be Vivien a FEM3 Micsoda nők! című műsorában. – Ment Zoli elöl, középen Zéni, aki még nem volt kétéves, én pedig mögöttük. Mondtam, hogy beszaladok az egyik standhoz egy pillanatra. Zoli mondta, hogy jó, és ment tovább. Ő azt hitte, velem van a gyerek, én meg azt hittem, Zolival ment.

Vivien kisvártatva visszament a férjéhez. "Mi újság? Hintáztatok?" – kérdezte. "Nem  – válaszolta Zoltán  –, veled ment Zéni." Mire a műsorvezető: "Nem, nincs velem a gyerek." Erre a férje: "De veled ment! Ment utánad."

– Lefagytunk, azt az érzést soha nem tudom megfogalmazni. Tíz perc telt el. Az nagyon sok – mondta Vivien. –  Üvöltve rohantunk a piacon, hogy hol van, hol van? Újra elkiáltottam magam: Zéni! Zéni! Valaki meghallotta, és az egyik standtól, ahol régi, retró kisautók voltak, szólt, hogy itt van egy kisbaba, ha őt keresik. Az a pillanat, amikor újra megfogtam… Annyira durva volt. Azt az érzést, amikor nincs meg a gyereked, nem lehet semmihez hasonlítani.
 
Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cica kisokos: hasznos tippek macskatartóknak - videó

Cica kisokos: hasznos tippek macskatartóknak - videó
A macskatartók népes táborának megannyi kérdése vetődhet fel kedvencével kapcsolatban. Tovább olvasom