Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

Minden nap nőnap az Oltári csajok szívtiprói számára

Minden nap nőnap az Oltári csajok szívtiprói számára
Jaskó Bálint és Ember Márk elárulta, ők hogyan kedveskednek nőnapon a számukra fontos hölgyeknek.
Kedves férfiak, milyen lenne az élet hölgyek nélkül? Bizonyára keserves, sivár és halálosan unalmas. A tavasz beköszöntével érkező nőnap tökéletes alkalmat nyújt az udvarlás mellett arra is, hogy a pasik kimutassák a tiszteletünket és megbecsülésünket a gyengébbik nem iránt. Így tesz az Oltári csajok két macsója, Márk és Kornél, azaz Jaskó Bálint és Ember Márk is. Elárulták, ők hogyan kedveskednek ilyenkor a számukra fontos hölgyeknek.

Bár a sorozatban az általuk megformált karaktereik sokban különböznek, az életben a nők iránti tisztelet és figyelmesség terén egy húron pendülnek a fiatal színészek. Ember Márk, az Oltári csajok hősszerelmes Kornélja az a szereplő, akivel nagyon csúnyán elbánt a körülötte lévő nőgárda, amit nem is hagyott szó nélkül. A való életben viszont egészen más a helyzet, és elárulta, kiskora óta különös figyelmet fordít erre a napra.

– Valamiért odahaza a nőnapot már egészen kiskorunktól kezdve minden évben megünnepeltük. Nagyon az ügyünknek éreztem én is, és a környezetem is. Sulis korunkban volt, hogy az osztály lány tagjainak a padja fölé rózsákat akasztottunk a lámpára. A színházban is mindig készülünk valamivel, igyekszünk meglepni a kolléganőket. Én azt mondom, ne csak egy nap ünnepeljük a nőket, legyen minden nap nőnap! Elég szomorú lenne az élet nélkülük – mondta a Vígszínház színésze.
Ember Márk
Ember Márk
A sorozat Márkja, Jaskó Bálint szívesen gondol vissza a gyermekkorára. Az édesapjával mindig valami aprócska ajándékkal készültek a család hölgytagjai számára, viszont nem egy-egy naphoz kötődött az ünneplés, hanem bármilyen napból varázsolódhatott nőnap.

– Volt persze, hogy ez pont nőnapra esett, de azt hiszem fontosabb volt és most is fontosabb nekem, hogy mindennap lehet ünnep! Bármelyik nap kedveskedhetünk a hozzánk közelállóknak! Talán az ünnepek pont erre valók, hogy erre figyelmeztessenek! De a nemzetközi nőnap kapcsán talán az a legfontosabb, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy ne jelentsen semmiféle előjogot férfinak vagy nőnek lenni. Legyen valódi egyenlőség! – mondta Bálint.

A telenovella rajongói végre testközelből is megismerhetik kedvenceiket! Aki szeretne egy közös fotót a hat főszereplővel, vagy aláírást tőlük, esetleg exkluzív Oltári csajok ajándékcsomagra pályázik, azt szeretettel várják most vasárnap 15.00-tól, a budapesti Árkádban a sorozat közönségtalálkozóján!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kirobbanó ízek: nagyot szólt a vacsora - videó

Kirobbanó ízek: nagyot szólt a vacsora - videó
Túlkészült az étel a kínai étteremben. Tovább olvasom