Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Nyaktörő mutatvány: héliumos lufikkal repült egy kanadai férfi - videó

A 26 éves férfi egyszerű kerti széken ülve emelkedett a magasba, hogy így reklámozza üzletét.
Százhúsz, héliummal töltött lufi segítségével, egyszerű kerti széken ülve emelkedett a magasba egy kanadai férfi, hogy így reklámozza üzletét.

A 26 éves férfi a hétvégén emelkedett a Calgary fölé, ahol épp a világ legnagyobb rodeófesztiválját, a Stampedét tartották.

A fesztivál felett ejtőernyővel kiugrott székéből, a nem várt szél miatt azonban elvétette a stadiont, és a fesztivál területén kívül ért földet, ahol már a rendőrség várta. Szabálysértés miatt vár rá büntetés.


A nem mindennapi akcióval a férfi üzletét akarta reklámozni. Mint elmondta, eredetileg helikopterből akart kiugrani, de egyetlen pilóta sem vállalta az akciót, mivel az adott területen repülési tilalom van érvényben.

"Ezért saját magam emelkedtem a levegőbe, a repülésre ejtőernyős ugrásokkal gyakoroltam. Amikor leérkeztem, már ott várt egy mentőautó és a rendőrség" - mondta el a férfi.

A hatóságok nem tartották viccesnek az akciót. "Nyilvánvalóan nem gondolt a székre, akár komolyan meg is sérülhetett volna valaki" - emelte ki az egyik rendőr. A kerti széket a férfi landolásától 65 kilométeres távolságban találták meg. Senki nem sérült meg.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

˝A menő szelfi az életedbe kerülhet!˝

Az orosz belügyminisztérium a szelfizés veszélyeire figyelmeztető kampányba kezdett kedden. Tovább olvasom