Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Nyilvános Whitney Houston lányának halottkémi jelentése

Bobbi Kristina Brown első halottkémi vizsgálata nem talált sérülést vagy rejtett egészségi problémát.
Sem figyelemre méltó sérülést, sem esetleges korábbi rejtett egészségi problémát nem talált a halottkém a vasárnap elhunyt Bobbi Kristina Brown első vizsgálata során.

A család még a héten szeretné megtartani a gyászszertartást Atlantában. Bobbi Kristinát később New Jerseyben, anyja mellett helyezik nyugalomra. További részleteket azonban egyelőre nem hoztak nyilvánosságra a lány búcsúztatásáról.

A néhai Whitney Houston és Bobby Brown egyetlen gyereke, a 22 éves Bobbi Kristina január vége óta feküdt kómában, miután élettársa, Nick Gordon eszméletlen állapotban találta őt atlantai lakása fürdőkádjában arccal a vízbe borulva. Hosszas kórházi kezelés után a közelmúltban helyezték el egy hospice otthonban, ahol végül elhunyt.

Az ügyben senki ellen nem emeltek vádat. A halottkémi vizsgálatot a Fulton megyei illetékes hatóság végezte el. A hétfőn kiadott jelentés szerint sem jelentős sérülést, sem rejtett betegségre utaló jelet nem találtak a lány boncolásakor. A halottkém további vizsgálatokat rendelt el, amelyeknek eredménye heteken belül várható.

A halottkém korábban azt is közölte: nem lesz egyszerű megállapítani, mi is történt valójában azon a január végi napon, amely megpecsételte Bobbi Kristina sorsát. A nehézséget főként az okozza, hogy meglehetősen sok idő telt el a fürdőkádban való megtalálása és a halála között.

Gordon ellen Bobbi Kristina bíróság által kijelölt törvényi gondnoka indított 10 millió dolláros kártérítési igénnyel polgári peres eljárást júniusban. A vád szerint Gordon - akit árva gyerekként vett magához Houston, és aki együtt nőtt fel Bobbi Kristinával - "életveszélyes sérüléseket" okozott a lánynak, és mialatt kómában feküdt, pénz vett le a bankszámlájáról.

Brown három évvel anyja halála után hunyt el. A 48 éves Whitney Houston kísértetiesen hasonló körülmények között, hollywoodi szállodája fürdőkádjában halt meg szívbetegsége és drogfogyasztás következtében.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meghalt Vic Firth, a dobverők világának forradalmasítója

A 85 éves amerikai zenész és üzletember halálhírére reagálva számos búcsúüzenet jelent meg a… Tovább olvasom