Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Őrizetbe vették Lagzi Lajcsit?

Őrizetbe vették Lagzi Lajcsit?
A feol.hu több forrásból is úgy tudja, hogy Galambos Lajos a székesfehérvári kapitányság fogdájának "vendége".
A feol.hu úgy értesült, kedd reggel Fejér megyei rendőrök intézkedtek a Komárom-Esztergom megyei Mocsán egy luxusvillában, rengeteg rendőr volt a helyszínen.

A lap kérdésére Kiss Z. Edward, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az alábbi tájékoztatást adta:

"A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás és vesztegetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt. A nyomozók 2015. szeptember 22-én a büntetőeljárás kapcsán egy 54 éves férfit és 49 éves mocsai nőt, valamint egy 39 éves táti lakost otthonukban elfogtak és előállítottak a főkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették őket. A rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi és egy nő a közműszolgáltatók mérőeszközeit kikerülve vették igénybe a szolgáltatásokat. A házkutatás és a kihallgatások jelenleg folyamatban vannak."

A Bors korábban azt írta, rendőri közreműködéssel illegális áram-, gáz- és vízvételezés jeleire bukkantak a szolgáltatók Galambos Lajos mocsai birtokán, az áttételes tulajdonában lévő Mocsa Öregtó Kft. közeli telephelyén, illetve a személyéhez köthető tatai Boglárka Apartmanparkban. Az ügyben eljáró Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság akkor házkutatást is tartott: akkor a rendőrök azt mondták, ismeretlen tettes ellen folyik a nyomozás, a gyanú pedig vesztegetés. A népszerű zenész a lapnak azt mondta, ő csak reklámarca az épületegyüttesnek.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az Apple 2019-ben már elektromos autót is gyártana

Az Apple 2019-ben már elektromos autót is gyártana
A cupertinói cég a közelmúltban megháromszorozta a gépjármű-csapat 600 fős létszámát. Tovább olvasom