Délmagyar logó

2019. 03. 23. szombat - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Összevert egy férfit az utcán Nagy Ervin

Egy édesanya és gyereke védelmére kelt az utcán a népszerű színész. Az inzultáló férfi ekkor rátámadt. Nagy Ervin a történtek után nem bírta visszafogni indulatait, és tizenkétszer megrúgta az idegent.
Nagy Ervin nem büszke arra, amit tett, de szükségesnek érezte, hogy móresre tanítsa azt a férfit, akivel a Katona József Színház előtt verekedett össze.

– Még dolgom van az életben azzal, hogy a bennem felgyülemlett feszültséget jól adjam ki magamból. Most felrugdaltam valakit, mert fellökött egy gyereket meg egy nőt. Vagy tizenkétszer belerúgtam – mesélte a színész a Kriz­Show-ban.

– Pedig én vagyok az utolsó, aki ilyet csinál, de amikor egy úr teljes erőből fellökött egy anyukát és vele együtt a hatéves gyerekét, akkor nem bírtam visszafogni magam. Odamentem hozzá, beszéltem vele egy kicsit, mondtam neki ezt-azt, aztán el akartam lépni, és torkon vágott. Ezt pedig már nem hagytam. Nem vagyok rá büszke, mert nem szeretem az erőszakot, de nem bírom, ha belém kötnek.
A színésznek saját bevallása szerint sem erőssége az önmérséklet, könnyen elönti a pulykaméreg. Fotó: Bors/Csányi Kriszta
A színésznek saját bevallása szerint sem erőssége az önmérséklet, könnyen elönti a pulykaméreg. Fotó: Bors/Csányi Kriszta
– Panelban nőttem fel, Dunaújvárosban. Ott nem ezt láttam. Én nem szoktam kezdeményezni a verekedést, de ha kapok egyet, akkor nem kell kétszer mondani. Nem bírom az igazságtalanságot. Ez a szituáció pedig az volt, mert volt benne egy gyerek. Hozzáteszem, mindez a Katona József Színház főbejáratánál történt, úgyhogy na­gyon vicces volt – mondta a színész, akit arra neveltek: ha fe­nékbe rúgják egy kocsmában, adja vissza.

– Ilyen típus vagyok. Ezt tanultam az apukámtól. Őt láttam többször is ilyen helyzetben, és ez nagy hatással volt az egész életemre. Apukám so­hasem futott el, ha belekötöttek, és én sem fogok.

Nagy Ervin lapunknak nem kívánt semmit hozzáfűzni a történtekhez, de a Borsnak korábban elmondta, hogy a tettlegességtől sem riad vissza, ha megsértik az igazságérzetét.

– Mindig védem az igazságot, ha kell, verekszem érte az utcán. Már nincs mitől félnem, nem nyelek. A gyerekeknek is meg kell tanítani, hogy ne lavírozzanak az életben, hanem álljanak ki magukért – nyilatkozta lapunknak Ervin, hozzátéve: kellene egyfajta józanság, mértéktartás, ez benne nem feltétlenül van meg.
Veszélyes lovagiasság
Ilyen vagy ehhez hasonló esetekben mindenképpen vizsgálatra, illetve rendőri intézkedésre van szükség – mondta el a Borsnak dr. Kamarás Péter, aki szerint a színész támadója garázdaságot követett el, de – bármilyen lovagias volt – az anyukát védelmező Nagy Ervin tette sem volt egészen törvényes. – A támadó többszöri, ismételt rugdosása bőven kimeríti a jogos védelmi helyzet lehetőségét, és nyolc napon túl gyógyuló sérülés esetén akár súlyos testi sértés miatt indíthattak volna eljárást a színész ellen.

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megcsípte egy méh a kiscicát - Az internetezők Kim Kardashiant látták meg benne

Megcsípte egy méh a kiscicát - Az internetezők Kim Kardashiant látták meg benne
Napi 9gag. Tovább olvasom