Délmagyar logó

2019. 06. 24. hétfő - Iván 19°C | 27°C Még több cikk.

Rendőrség! A férjem nem fújt a vécében!

Nincs könnyű dolga a rendőröknek Új-Zélandon sem, egyebek közt vécéhasználat után elmulasztott légfrissítés miatt riadóztatják őket.
Nem gyakran, de a minap ilyen is előfordult. A dühödt telefonáló egy 51 éves feleség volt, aki azonban csak az általános segélyhívó számot tárcsázta. Amikor bemondták neki, hogy "rendőrség", megszakította hívását. Ezért aztán a rendőrök kimentek a lenyomozott címre, hátha komoly a baj. Ott aztán már elpanaszolta neki az asszony, hogy férje nem fújta be az illemhelyet nagy dolga végeztével. A rendőrök helyreállították a rendet, megbékítették a házasfeleket, és nem indítottak eljárást a telefonvonalat indokolatlanul terhelő nő ellen.

Hogy fújtak-e a vécében, arra nem tért ki az AFP francia hírügynökség. Arra viszont igen, hogy a vécézés előtti napon is különleges feladatot kaptak: egy nő azért hívta őket, hogy vakarják le róla sógornőjét, mert nem hagyja békén: mindenáron rá akarja venni, hogy elmenjen egy családi esküvőre.

A rendőri intézkedésre nem tért ki a hír.

Olvasóink írták

  • 2. flexsnake 2010. január 18. 09:51
    „:D Vannak jó magyar sztorik is, írjatok azokról :D Mondjuk a nőről aki riasztotta a rendőröket hogy a macskája felment a fára és nem jön le, átdobták a tűzoltóknak akik meg egy állatbefogonak az meg egy létrán felmászott a fára. Majd a macska elszállt ugyanis egy madár volt a fa lombja között a macska bent szundizott a szekrényen, a mama haluzta azt a konyhaablakból hogy ott a macskája... :D”
  • 1. farenheit007 2010. január 18. 07:49
    „Döbbenet!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vetkőzéssel sem úszta meg az őrizetbe vételt

Vetkőzéssel próbálta megúszni a letartóztatást egy nő az Egyesült Államokban, ám hiába. Tovább olvasom