Délmagyar logó

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Ruttner külföldre szökésétől tartanak

Az ügyész szerint a bűncselekmény súlyára és az elkövetés értékére tekintettel fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, az ügyészség ezért indítványozta az ügyvéd házi őrizetének elrendelését.
A megalapozott gyanú szerint az ügyvéd ingatlanvásárlás fedezeteként négy ügyfelétől tíz-tízmillió forintot meghaladó összeget vett át ügyvédi letétként. Az ügyfelek által kívánt adásvételi ügyletek végül nem jöttek létre, ennek ellenére a letétbe he­lyezett összegeket a vé­dő nem adta vissza, sajátjaként rendelkezett azokkal - írja a Bors.

Ruttner Györgyöt azok után, hogy decemberben ügyvédi visszaéléssel és jelentős értékre elkövetett sikkasztással vádolták meg, tegnap egy másik ügyben különösen nagy értékre, üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett sikkasztás és ügy­védi visszaélés bűntette miatt hallgatták ki gyanúsítottként.

Ezután őrizetbe vették és bilincsben vitték a Gyorskocsi utcai fogdára. Az ügyészség indítványozta a Budai Központi Kerületi Bíróságon az ügyvéd házi őrizetének elrendelését. A Bors információi szerint az ügyész azzal indokolta a házi ôrizet szükségességét, hogy a bűncselekmény súlyára és az elkövetés értékére tekintettel fennáll a szökés, elrejtôzés veszélye.

Borsonline.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Először lépett a nyilvánosság elé a csaló japán zeneszerző

A digitális kor Beethovenjeként ünnepelt süket japán zeneszerző mással íratta műveit. Az… Tovább olvasom