Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Sok idő kellett Peller Mariann-nak, hogy megbékéljen az orrával

Van, akinek egy élet is kevés, hogy feldolgozza testi hibáit, Peller Ma­riann ma már senkivel nem cse­rélne szaglószervet.
Alig van olyan nő, aki maradéktalanul elégedett lenne a testével. Peller Mariann-nak 33 éves korára sikerült elfogadnia nem szokványos méretű orrát, és mindenkit így buzdít: a legszebb a természetes!

– Szerencsém van, mert gyerekkoromban nem csúfoltak az orrom miatt, így igazából nekem sem tűnt fel, hogy mekkora. Hu­szonöt évesen szem­besültem vele először, hogy mások nagynak láthatják az orromat. Egy interjú közben épp egy újságíró kérdezte meg, hogy mit szólok hozzá, hogy a hátam mögött mindenki arról pusmog, milyen hatalmas – mesélte a Borsnak műsorvezető, akit ha addig nem is, a beszólás után már ko­molyan foglalkoztatta szaglószervének mé­­rete.
 


– Nem mondom, nehéz volt az után kilépni a nagyközönség elé. Azon gon­dolkodtam, hogy tényleg aszerint ítélnek meg, amit először látnak belőlem? Ráadásul egy olyan dolog miatt, amiről nem tehetek? – folytatta a műsorvezető, aki mostanra lát­­ta be, teljesen értelmetlen ilyesmivel foglalkozni.

– Szeretem a nagy orrom! Szeretem az extra méretét, nem változtatnék rajta semmi pénzért. Én et­től az extrától va­gyok egyedi – vallja ma ne­vetve Mariann, aki azért azokat is megérti, akik esetleg plasztikai sebész segítségével tökéletesednek.

– Teljesen érthető az is, aki a teste módosításával kíván szebb lenni, de az az igazi hős, aki nem akar az elvárásoknak megfelelni, és mer egyedi lenni – mondta Mariann.
 
Borsonline.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

VOLT Fesztivál 2017 - 160 ezren Sopronban, a Linkin Park mindent vitt - friss fotók

VOLT Fesztivál 2017 - 160 ezren Sopronban, a Linkin Park mindent vitt - friss fotók
Kedden 45 ezren látták az amerikai nu metál csapat, a Linkin Park koncertjét, és csaknem ennyien… Tovább olvasom